Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden nő nedves lesz álmában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő nedves lesz álmában vagy a barátnőmmel van valami baj?

Figyelt kérdés
Azzal akartam ébreszteni hogy simogatom odalent, de odanyúltam és már teljesen nedves volt, pedig aludt. Ez normális? (Nincs semmi betegsége) 25F

2021. febr. 5. 09:22
 1/9 Lazy Lover ***** válasza:
92%
Lehet sexeset álmodott
2021. febr. 5. 09:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mért ne lenne normális?
2021. febr. 5. 09:25
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Húha én is nagyon nedvesedtem ma éjszaka mert folyamatosan valami rám váró izgalmas dolgon kattogott az agyam.. 🙃
2021. febr. 5. 09:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha szepet almodok
2021. febr. 5. 09:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy neked is áll a farkad álmodban. Meg ha veled alszik, attól is nedves, ez jó jel.
2021. febr. 5. 09:47
 6/9 anonim ***** válasza:
93%
Nem és nem mindig, de előfordulhat semmi abnormális nincs benne. Legalább jól indult a reggeletek :) Azért csak tanácsként, először mondjuk egy csókot lehelj a nyakába ne azzal kezdj hogy egyből alányúlsz (még akkor sem ha a párod).
2021. febr. 5. 10:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak folyása van. Nem csak nemi betegségtől lehet. Ez is ilyen adottság hogy kinek mennyi
2021. febr. 5. 10:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Reggel én is nedvesen ébredtem, már álmomban azon gondolkoztam, ha felkelek, maszturbálok. Aztán álmomban kétszer is újrajátszódott, hogy felkeltem, és mindkétszer volt itthon valaki.

De a valóságban nem :)

2021. febr. 5. 12:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze h az.
2021. febr. 5. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!