Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerettessem meg a barátnőmmel az orális kényeztetést (én őneki)?
A barátnőm (20) elég laza és aktív, ügyes az ágyban, nagy beleéléssel tud engem is kényeztetni orálisan, de van egyvalami, amit nem visel el, a nyalást.
Pedig én imádok nyalni, korábban minden partneremet a mennyekbe repítettem, volt akit többszörös élvezésig is tudtam nyalni. Ő viszont szó szerint viszolyog a nyalástól, kényelmetlenül érzi magát, befeszül teljesen közben. Azt mondja, hogy nem tudja elviselni, hogy nyál érje a punciját.
Néha meg szokta engedni, ha nagyon könyörgök, de érzem olyankor mennyire befeszül és egyáltalán nem élvezi. Próbáltam már beszélgetni vele, hogy volt-e régebben ezzel kapcsolatos traumája, rossz élménye, de nem mondott el semmit, azt mondja, hogy ezt soha nem szerette egyik korábbi partnerével sem. Engem viszon nagyon frusztál, hogy nem nyalhatom ki rendesen, komolyan hiányzik nekem a szexnek ez a része.
Tudnátok esetleg valami technikát, módszert ajánlani, amivel szépen, fokozatosan meg lehetne vele szerettetni a nyalást? Hogy elfogadja és utána esetleg még élvezze is?
Van itt olyan lány, aki korábban hasonló helyzetben volt de idővel valaki megszerettete vele?
Ha nem akarod azt, hogy téged is megutáljon, akkor NE erőltesd!
Én is gyűlölöm, ha nyalnak, undorodom tőle, idegesít, és kicsit sem élvezem
Nincs az a pénz, hatalom, vagy bármi, aminek következtében engedném ezt bárkinek.
Fogadd el, vagy keress másik lányt, ha neked ez annyira hiányzik.
#1-es:
Nagyon köszi, hogy ezt leírtad! Nekem pasiként egyszerűen felfoghatatlan, hogy vannak lányok, akik ezt nem élvezik, amíg nem találkoztam a barátnőmmel, el se hittem volna!
Nálad lehet tudni, hogy mi váltotta ki ezt az undorodást?
Volt valami rossz élményed ezzel kapcsolatban régebben?
Én sem szeretem a nyalást. Egyszerűen nem izgat az az inger. Sőt, dörzsöl, de a rossz féle módon. Nem tudom élvezni, nem is engedném senkinek, hogy nyaljon.
Szóval ne erőltesd.
Jó, hogy nyitott vagy a véleményekre, és valóban érteni is szeretnéd a helyzetet, nem csak a saját rögeszmédet fújod, ez tetszik!
Az van, hogy a szex a kölcsönös örömszerzésről szól, ami annyit tesz, hogy csak azt csináljuk, ami Mindkettőnk számára kellemes. Pont.
Ha valamit csak az egyik fél szeretne, a másik pedig elutasítja: tiszteletben kell tartani.
Nem követelünk magyarázatot, nem győzködjük, hanem elfogadjuk a határait.
Ha nem szereti / kívánja a nyalást, igazán öngól erőltetni, mert ezzel önmagad felé táplálsz benne ellenérzéseket és úgy fogja érezni, hogy erőltetsz valamit, ami neki rossz - egy olyan helyzetben, ami csak a 100% örömről, bizalomról és élvezetről kéne, hogy szóljon.
Ha ő akar ezen változtatni, akkor van értelme beszélgetni róla (akár neki szakemberrel is), addig ezt nem forszíroznám a jövőben a helyedben.
#1 vagyok.
Nincsen semmilyen előzménye/oka. Nem történt semmilyen negatív ezzel kapcsolatban. Egyszerűen csak nem szeretem.
Ahogy egyik ember szereti a spenótot, a másik ember meg inkább halna éhen, de azt a zöld ízét a szájába nem teszi.
Próbálták már többen, mindenki azzal jött, hogy hát milyen nő vagyok, hogy nem szeretem ha nyalnak, meg ők aztán eljuttatnak a csúcsra egymás után többször is. Szóval nem ismeretlenül mondok róla véleményt.
Egyszerűen nem bírom. Egyrészt nem élvezem, másrészt meg konkrétan röhejesnek tartom, hogy a fickó lefetyel a lábaim között.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!