Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ha nem szexelunk a barátnőmmel mikor neki megvan a menzesze egésznap dilis?
"a köszönésből megmondom a munkahelyemen, melyik kolléganőm menstruál éppen, olyan hisztisek olyankor"
Spoiler alert: nem csak azért lehet az ember morcos mert megvan neki :D
De amúgy normális, mindenki máshogy reagál olyankor, ne aggódj miatta.
6os
Dehogynem, egy bizonyos idő után már tudod, mikor hogy viselkednek a kollégák.
7-es, nő vagyok, és akkor is morcos voltam amikor felcsesztek a kollégák, amikor megvan, amikor gondok vannak otthon, amikor túl stresszes a nap, stb... A "morcosság" nem garancia arra, hogy valakinek megvan . hiába indul fagyosan a reggel.
És ja, volt olyan amikor valakit baleset ért a családban, olyan voltam mint a mosott szar, de valaki megkérdezte, hogy "megjött-e".
Lehet, hogy viccnek szánta, lehet hogy más is erről tárgyalt a hátam mögött, minden esetre ez nem olyasmi volt amit akartam emlegetni a kollégáknak.
Nem árt ha nem azonnal arra asszociál az ember, hogy a havi vörösiszap katasztrófa van, jobban jön ki a lépés mikor az ember megadja a másiknak a tiszteletet.
Akkor a leghülyébb az ember, amikor bizonyítani próbálja mennyi esze van (mennyire ért valamihez), aztán mégsem úgy viselkedik meg gondolkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!