Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális az ha nem szexelunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az ha nem szexelunk a barátnőmmel mikor neki megvan a menzesze egésznap dilis?

Figyelt kérdés
Muszáj vele mindennap szexelni mert tiszta dilis lesz és nem bírom ki vele itthon.

2021. jan. 16. 22:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%

Közhellyel indítok-elnézést érte- Egy jó katona vérben is harcol(egy még jobb meg is issza) Vannak férfiúi kötelezettségeink,amik túlmutatnak néha bizonyos feladatkörökön, de meg kell lennie a családi béke miatt.

Szóval ez azt jelenti, hogy a menzesz alatt is teszed a dolgod és pont. Jusson eszedbe ilyenkor, hányan vannak akik a markukkal kénytelenek beérni :D

2021. jan. 16. 23:04
 12/12 anonim ***** válasza:
69%
11# én először, mikor így jártam egy lánnyal, mondom- milyen faja csúszós..(15 voltam max) aztán kimentem megmosakodni :-) Megláttam ahogy folyik le a csapban a vér a farkamról, és nem sok volt, hogy össze ne kelljen vakarni. :-)) én olyan rosszul lettem. Persze... megszoktam, de ilyen volt az első. Amúgy a leg jobb egy múanyag - papír flusztrációs hőmérő.. amin van egy piros csík.. ha feljebb tolja a jelzőt, akkor ideges.. ha megdugod, lejjebb kerül pl 10 egységgel.. szóval, ha a vonal felett van, magas a flusztrációs szint, be kell avatkozni...
2021. jan. 16. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!