Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13/3.6 cm a farkam. Ez elég a nőknek?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok és nagyon félek, ha szexre kerül a sor, majd kinevet ezért egy nő, nem szexel velem, sőt még el is mondja mindenkinek 😔
F/27
2021. febr. 4. 20:07
11/21 anonim válasza:
Nekem 19 cm..L..fasz pöcsöd van..
12/21 anonim válasza:
Utolsó szánalmas vagy. Ezt bárki mondhatja. 😀
13/21 anonim válasza:
Nekem nem lenne elég, de nem nevetnelek ki, és a szexet sem szakitanam meg ez miatt
14/21 anonim válasza:
Én sem tudom, mekkora suttyó p.csának kell ahhoz lenni, hogyha valakivel kívánjuk egymást annyira, hogy ágyba bújjunk, akkor a farka láttán inkább felöltözzek és lefújjam a szexet.(!?) Én is a nagyot élvezem leginkább, de nem csak f.roktól tudok elmenni, és biztosan szeretném is csinálni vele, hisz azért vagyunk ott, tehát ott a szája, ott a keze: dobja be magát, a farka már csak ráadásnak kell.
15/21 anonim válasza:
... szerintem ez butaság... el kell kezdeni és menni fog..teljesen renben is vagy ezzel a mérettel... a fiúk mindig túloznak, ez pontosan a statisztikai átlag...de nem ártana ha próbálkoznál..sok sikert..
16/21 anonim válasza:
A pasimnak is ekkora de soha nem problémázott még ezen.
17/21 anonim válasza:
Jó pici fasz,lekoccintanálak:-)
19/21 anonim válasza:
Nekem 15cm hosszú
És kerek 4cm vastag
Még eddig nem igen volt rá panasz hiszen az előjáték és technika is sokat tesz hozzá. Sőt többet is mint gondolnád!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!