Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A kisfarkúak szégyenlősebbek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kisfarkúak szégyenlősebbek egy öltözőben, zuhanyzóban, orvosnél stb?

Figyelt kérdés
2021. febr. 3. 20:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen, mert nyilván mindenki a farkukat bámulja...
2021. febr. 4. 00:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

mivel aktív szauna és fitnesz terem járó vagyok, ezen én is sokszor elgondolkoztam.

Nekem nem nagy, sőt, kicsinek tűnik ha nem áll fel, viszont mereven egyáltalán nem szégyellem.

De igen, sokszor látom, hogy a kisfarkúak nagyon takargatják, ami miatt jobban felhívják magukra a figyelmet, mert nem természetes.

Viszont sokszor láttam, hogy olyanok is takarták, akiknek nem kellett volna.

Nekem az elvem (mert mégsem megyek oda megkérdezni), hogy azok takarják, akik szégyellik a teljesítményüket. Az aki boldog kapcsolatban van, jó a szex, jól teljesít az ágyban, annak nincs oka a szégyenre és nem takargat.

2021. febr. 4. 09:40
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem lankadtan elegge pici, de soha nem jutott eszembe, hogy takargassam. Amikor neha felallt, akkor probaltam megoldani, hogy minel kevesebben lassak es probalok nem feltunoen viselkedni ha merevedik. Nem szeretnem hogy azt higyjek hogy rajuk izgultam fel
2021. febr. 4. 09:46
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kicsi, de emiatt nem vagyok szégyenlősebb sehol sem. Egyszerűen nem érdekel. Orvos előtt meg aztán főleg nem.
2021. febr. 4. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!