Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehúzott pénzzel egy prosti,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehúzott pénzzel egy prosti, nem csinálta meg, amiket ígért. Magamnak kellett befejeznem, ő pedig közben a telefonját nyomkodta mellettem. Amikor éreztem, hogy elélvezek, felpattantam és bosszúból az arcába, hajába lőttem. Szerintetek jól tettem?

Figyelt kérdés
Voltam egy prostinál, kifizettem neki egy órát, majd nem csinált semmit csak huzogatta a farkam 10 percig, el se élveztem, majd mondta, hogy öltözzek és menjek. Tehát lehúzott. Felöltözött és ült mellettem az ágyon a telefonját nyomkodva. Én pedig közbe befejeztem magamnak és mikor éreztem, hogy jön, felpattantam és mindet az arcába, hajába toltam...

2021. febr. 3. 09:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
74%
Helyes
2021. febr. 5. 13:30
 22/25 anonim ***** válasza:
80%
Jó tetted ez így kell csinálni.
2021. márc. 8. 19:38
 23/25 anonim ***** válasza:
86%
Ha ez így tényleg megtörtént, akkor a többi rossz tapasztalattal rendelkező prostizó férfitársam nevében is köszönjük neked! Megérdemelte.
2021. márc. 11. 16:26
 24/25 anonim ***** válasza:
82%
Ilyet az értékeletlen h*lye p*csák csinálnak rendszerint, én is befürödtem legutóbb egy ilyennel, annyi hogy az mellé még masszázst lenyomott, de ugyanúgy jött a duma meg b*sztatta mellettem a telót és feküdt mint egy fadarab! Szóval már én is megtanultam, hogy csak olyanhoz megyünk egyértelműen akikről pozitív értékelések vannak, úgy nem ér ilyen kellemetlenség.
2022. jan. 4. 19:57
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Én most Amszterdamban a piroslámpás negyedben egy román kurvával jártam meg. Először 100 eurót fizettem. Direkt úgy húzogatta, és olyan gyorsan szopott, hogy idő előtt elmenjek. És én hülye még hagytam, hogy ráfizettessen plusz 50 eurót, mert hogy ad extra időt. Másodjára már fel sem állt, kifutottunk az időből.

De ez csak egy alkalmi rossz tapasztalat. Sok más itteni prosti 100 euróért kellőképpen a kedvemre tesz és kényeztet. :)

2022. júl. 2. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!