Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehúzott pénzzel egy prosti,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehúzott pénzzel egy prosti, nem csinálta meg, amiket ígért. Magamnak kellett befejeznem, ő pedig közben a telefonját nyomkodta mellettem. Amikor éreztem, hogy elélvezek, felpattantam és bosszúból az arcába, hajába lőttem. Szerintetek jól tettem?

Figyelt kérdés
Voltam egy prostinál, kifizettem neki egy órát, majd nem csinált semmit csak huzogatta a farkam 10 percig, el se élveztem, majd mondta, hogy öltözzek és menjek. Tehát lehúzott. Felöltözött és ült mellettem az ágyon a telefonját nyomkodva. Én pedig közbe befejeztem magamnak és mikor éreztem, hogy jön, felpattantam és mindet az arcába, hajába toltam...

2021. febr. 3. 09:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
78%
Csaptad volna gerincre a büdös kurvát
2021. febr. 3. 13:27
 12/25 anonim ***** válasza:
18%

Engem felizgat a flegma prosti, minden vágyam egy ilyen, de eddig még csak egyetlenegyhez volt szerencsém. Akik neten hirdetnek, igényesek, azok mind eléggé odateszik magukat még ha látszik rajtuk h rossza kedvük akkor is.

Hol lehet flegma prostit találni?

2021. febr. 3. 14:05
 13/25 anonim ***** válasza:
93%
most erre a kérdésre egy igennel vagy egy nemmel lehet válaszolni, ennek mi értelme?
2021. febr. 3. 15:44
 14/25 A kérdező kommentje:

Aki azt írja kamu, annak mondom, hogy nem az.

Tényleg van ilyen.

Nem volt kanja, csak egy másik lány a lakásban, mert láttam az egész lakást kb a konyhán kívül.

2021. febr. 3. 16:49
 15/25 A kérdező kommentje:
Amúgy meg ha lett volna kanja, akkor mi történt volna, ha netalántán én csomagoltam volna össze a nővel együtt?
2021. febr. 3. 19:29
 16/25 anonim ***** válasza:
78%

Konyházás, kanozás, lakásozás helyett még egyszer akkor:

"most erre a kérdésre egy igennel vagy egy nemmel lehet válaszolni, ennek mi értelme?"

2021. febr. 3. 20:03
 17/25 A kérdező kommentje:
Egy igennem vagy nemmel, esetleg mellé egy érvvel, hogy miért igen vagy miért nem. Ez olyan bonyolult kedves utolsó? :)
2021. febr. 3. 20:11
 18/25 A kérdező kommentje:
Igennel vagy nemmel*
2021. febr. 3. 20:11
 19/25 anonim ***** válasza:
67%
Vissza azért ne menj hozzá. :) Mit szólt mindehez a produkcióhoz? Gondolom nekiállt hisztizni. Vagy?
2021. febr. 4. 23:30
 20/25 A kérdező kommentje:
Ki akarta dobni a cuccaimat, csak én elég nagy rutinnal rendelkezek prostizás terén, így a ruháim közelebn voltak hozzám, mint hozzá, így felöltöztem, majd anyázások közepette távoztam, mosolyogva a spermás arcára. :)
2021. febr. 4. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!