Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehúzott pénzzel egy prosti, nem csinálta meg, amiket ígért. Magamnak kellett befejeznem, ő pedig közben a telefonját nyomkodta mellettem. Amikor éreztem, hogy elélvezek, felpattantam és bosszúból az arcába, hajába lőttem. Szerintetek jól tettem?
Ebből tanultál, máskor a fele pénzt add oda , a másik felet a szex után. És mond meg hogy miért tested ezt. Ennyi.
Legalább meg mondtad neki, hogy fontosabb a telefon mint a te f..r..d?
Ha egy nő jó az ágyban , mindig vissza járnak hozza.
Ez a házasságban us igaz, ha egy feleség szuper az ágyban, sosem csalják meg.
Aztán írd is meg az értékelést a rosszlányokon, nehogy más is így járjon!
Be is linkelheted, vagy legalább egy nevet mondhatnál :)
Édes bosszú lenne, de a valóságban ez nem így működik. Általában unott pofával, kedvtelenül megcsinálja a melót a rossz prosti is, közben meg pókerarccal néz és kérdezgeti mikor leszel már készen.
Tiltakozz a fogyasztóvédelemnél 😄 ja kérlek itt ilyen nincs? Hát akkor így jártál, ne menj olyanhoz akinek rosszak az értékelései és írd meg vele kapcsolatban te is a saját "élményedet".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!