Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehúzott pénzzel egy prosti,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehúzott pénzzel egy prosti, nem csinálta meg, amiket ígért. Magamnak kellett befejeznem, ő pedig közben a telefonját nyomkodta mellettem. Amikor éreztem, hogy elélvezek, felpattantam és bosszúból az arcába, hajába lőttem. Szerintetek jól tettem?

Figyelt kérdés
Voltam egy prostinál, kifizettem neki egy órát, majd nem csinált semmit csak huzogatta a farkam 10 percig, el se élveztem, majd mondta, hogy öltözzek és menjek. Tehát lehúzott. Felöltözött és ült mellettem az ágyon a telefonját nyomkodva. Én pedig közbe befejeztem magamnak és mikor éreztem, hogy jön, felpattantam és mindet az arcába, hajába toltam...

2021. febr. 3. 09:26
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
74%
Helyes!
2021. febr. 3. 09:33
 2/25 anonim ***** válasza:
89%
Ezek után még volt kedved magadnak befejezni? 😅 L
2021. febr. 3. 09:42
 3/25 A kérdező kommentje:
Persze, mivel én tudtam, hogy ezt fogom csinálni. 🙂
2021. febr. 3. 10:10
 4/25 anonim ***** válasza:
80%
Mekkora kamu 🤦‍♂️
2021. febr. 3. 10:20
 5/25 anonim ***** válasza:
10%

Ebből tanultál, máskor a fele pénzt add oda , a másik felet a szex után. És mond meg hogy miért tested ezt. Ennyi.

Legalább meg mondtad neki, hogy fontosabb a telefon mint a te f..r..d?

Ha egy nő jó az ágyban , mindig vissza járnak hozza.

Ez a házasságban us igaz, ha egy feleség szuper az ágyban, sosem csalják meg.

2021. febr. 3. 10:28
 6/25 anonim ***** válasza:
86%

Aztán írd is meg az értékelést a rosszlányokon, nehogy más is így járjon!

Be is linkelheted, vagy legalább egy nevet mondhatnál :)

2021. febr. 3. 10:36
 7/25 anonim ***** válasza:
90%

Édes bosszú lenne, de a valóságban ez nem így működik. Általában unott pofával, kedvtelenül megcsinálja a melót a rossz prosti is, közben meg pókerarccal néz és kérdezgeti mikor leszel már készen.

Tiltakozz a fogyasztóvédelemnél 😄 ja kérlek itt ilyen nincs? Hát akkor így jártál, ne menj olyanhoz akinek rosszak az értékelései és írd meg vele kapcsolatban te is a saját "élményedet".

2021. febr. 3. 11:07
 8/25 anonim ***** válasza:
35%
Kamu a valóságban meg vert volna a kanja. Ritka az olyan hogy a kva egyedül van. Ez a prostik hátránya. Hiába fizetsz ők döntik el mi lesz meg hogy lesz.
2021. febr. 3. 11:54
 9/25 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy ritka a jó prosti. A jó prosti lelkes és azt akarja boldog légy. Ha ilyet találtok azt érdemes megbecsülni nagyon.
2021. febr. 3. 11:58
 10/25 anonim ***** válasza:
26%
Cinkes
2021. febr. 3. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!