Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pózban kezditek legtöbbször a szexet (behatolást, dugást)?
Figyelt kérdés
Legtöbbször ugyanabban? A másik kérdésem, hogy egy menet alatt hányszor váltotok pózt általában?2021. febr. 2. 13:18
1/9 anonim válasza:
Ahogy épp a helyzet adja és ahogy alakul.
Legtöbbször lovalglás.
2/9 anonim válasza:
Ahogy éppen jólesik, nincs forgatókönyv. Rég megette a fene, fásult, unalmassá válik egy idő után a legjobb dolog is ha minden mindig ugyanúgy történik.
3/9 anonim válasza:
Nyali fali, aztán ahogy épp azzal végzünk úgy..
4/9 anonim válasza:
Mivel elég szűk vagyok, nekem misszionáriusban legkényelmesebb a kezdés. Utána változó, hány póz és milyenek:)
5/9 anonim válasza:
nálunk legtöbbször misszionárius vagy kutya a kezdőpóz, de utána nagyon változatosak a pózok, egy szex alatt 3-4 pózt is használunk
6/9 anonim válasza:
Misszionáriusban szoktuk kezdene, majd kutya vagy lovagló
7/9 anonim válasza:
Missz vagy kutya vagy állva hátulról
8/9 Pretorius25 válasza:
Nálunk általában ez a forgatókönyv:
1. Asszony kézimunkázik a heréimen
2. Asszony kézimunkázik a péniszemen
3. Asszony orálozik a péniszemen
4. Asszony orálozik a heréimen
5. Asszony kebelszexben részesíti a péniszem
6. Én kézimunkázom a punciján
7. Én részesítem orálban
8. Asszony meglovagol, és elélvez
9. Kutyapóz az én elélvezésemig
38/F
Remélem elég részletes, és kielégítő válasz volt Kérdező...
9/9 anonim válasza:
Ahogy éppen esik úgy puffan. Én szeretem 69- el kezdeni. Utána ez lány függő . Ha béna a szexben akkor missi. Ha ügyesebb akkor kiülök az ágy szélére és háttal rá ültetem. 39f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!