Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg én vagyok hisztis,hogy felhívtam a párom figyelmét arra,hogy fordítson több figyelmet arra,hogy az intim tájékát megtisztítása? Orális szexnél legtöbbször a heréi körül,büdös szagot érzek, és van amikor a pénisze is rossz szagú.
Figyelt kérdés
A minap mondtam neki,ha ezt így folytatja tovább, akkor vége a kapcsolatnak, mert ez sem elnézni,sem eltűrni nem fogom neki. Félre állna a szája, ha mondjuk pisilés után kellene kinyalnia. Hatalmas balhét csapott belőle,és azt mondta hisztis vagyok, mert persze amikor ilyet észlelek nem fekszem le vele.Többször is figyelmeztettem már,megkértem szépen is, viszont az engem is minősítene hosszú távon,ha egy ilyen emberrel tovább maradnék akár egy percet is. Hölgyek, nektek mi a véleményetek erről?2020. dec. 20. 20:13
1/12 anonim válasza:
Alapból nem teremtek kapcsolatot (semmilyet, se ismerősit, se barátit, főleg nem szerelmi/intim kapcsolatot) ápolatlan prolival.
3/12 anonim válasza:
Nem. Viszont hibás vagy, amiért eddig megtartottad. Ilyen igénytelen embert hamarabb ki kell iktatni.
4/12 anonim válasza:
Nem vagy hisztis!
Az ilyen igénytelen kis senkit mihamarabb ejteni kell
5/12 anonim válasza:
Ha ennyire igénytelen, és nem tesz ellene, úgy, hogy tud is róla, és fel is hívtad a figyelmét rá, hogy téged zavar, ki kell dobni
6/12 anonim válasza:
XDDDD
szopja a hajléktalant fél éve, aztán hirtelen már zavarja a szag
7/12 anonim válasza:
Szerintem nem vagy hisztis. Amit kifejeztél egy jogos emberi igény, méghozzá a legalapabb. Ha ennek nem tesz eleget, inkàbb ne maradj vele.
8/12 anonim válasza:
miért pontoztatok le, nagyon mérges emberek? XDD
nyilvánvaló, hogy fel van háborodva a fickó, tekintve említve sem lett neki, hogy ápolatlan. aztán a semmiből hirtelen közli vele a nő, hogy nem bírja tovább?
eddig miért nem szóltál, kedves kérdező? sőt. amikor legelőször összejöttél vele, miért érezted úgy, hogy ezek után még kíváncsi vagy rá?
gyanítom, ha valaki ápolatlan most, akkor az volt 2 hónapja, vagy egy évvel ezelőtt is.
szóval mielőtt nagyon lepontozgatna bárki is, inkább gondolkozzon, hogy itt bizony-bizony a kérdező a hibás.
9/12 anonim válasza:
Nálunk az az alap, hogy dugás előtt mindketten lezuhanyzunk. Igaz, így mi nem vagyunk spontán, szenvedélyes emberek, csak robotszerű, prűd lények, de legalább nem járok úgy, mint a kérdező :D
10/12 anonim válasza:
Legközelebb vegyél elő egy pici fekete zászlót, terítsd a farkára és közöld vele: Béla, szag alapján sajnos úgy tűnik, hogy megdöglött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!