Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igen, és 9-el tökéletesen egyetértek!
37N
Privit Nem kérek!
Kedves Drek,
jóhiszeműen feltételezem, hogy Kérdezőnket a nők BDSM-hez való hozzáállásának kérdése késztette arra, hogy feltegye ezt a kérdést🤔.
Amennyiben Kérdezőnk esetleg megfelelő társat keresne egy ilyen kapcsolathoz, úgy merem remélni, hogy ennél többre is futja majd neki😉😋.
#13 Van esély arra, hogy futja többre is. Viszont ha nem írhatnak neked privit se, akkor soha nem fog számodra kiderülni, hogy valóban így van-e, avagy mégiscsak jó volt a megérzésed, ami miatt nem akartál privátokat kapni és képtelen lenne eredményes kommunikációra veled. :))
Mindazonáltal, az itt feltett kérdések többségében azért születnek, főleg amikor nők véleményét kérik ki, mert a kérdező, vagy valamelyik olvasó számára megfelelő véleménnyel rendelkező nőre így rá lehet írni. Ezáltal esetleg el tudnak kezdeni egy ismerkedési folyamatot. Az meg ki tudja hova vezethet... :P
Drek, értem és biztosan igazad van, mivel nem vagyok otthon a témában.
Természetesen mindnyájunk szíve joga az ismerkedés, tegyen mindenki úgy,ahogyan jónak látja.
De itt a privizést leginkább társkeresőnek és szexchatnek használják legtöbben., holott néhányunknak inkább az információgyűjtés, tájékozódás, sorstársak keresése, az eszmecsere és nem utolsó sorban a segítségnyújtás a célunk.
Lehet, hogy naív vagyok... de egyre óvatosabb!
Nagyon eltértem a tárgytól, elnézést kérek érte!
Persze hogy vannak. Nekem is, és még rengeteg nőnek vannak BDSM vágyai a Földön. Ugye milyen meglepő?
XXI. század
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!