Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok elélvezni?
Figyelt kérdés
Nő vagyok. És bármennyire be vagyok indulva és kívánom a páromat, nem tudok elélvezni. Érzem, hogy már nagyon jó, és közel járok, de aztán hirtelen így megszűnik az érzés és tök frusztrált leszek emiatt. Párom mindent belead és én is, de már nem bírjuk a tempót, hogy eléjük, hogy orgazmusom legyen. Ha magamnak csinálom, akkor sem megy, pedig normális esetben fel perc alatt meg szoktam lenni. Páromat elég rosszul érinti a dolog, engem meg frusztrál.ma 11:40
1/7 anonim válasza:
Próbáld a csiklódat izgatni kézzel vagy vibrátorral
2/7 anonim válasza:
Velem ugyanez van. Szerintem rá vagy stresszelve, ezért nem jön. Nem mondom azt, hogy ne az orgazmusra gondolj mert tudom hogy lehetetlen. Nekem akkor szokott sikerülni mikor totál beletörődök hogy úgysem lesz orgazmus, aztán akkor szokott jönni. De utána kezdődik a kör előlről és a befeszülés hogy megint el akarok élvezni…
5/7 anonim válasza:
#4-nek igaza van. Teljesen ki kell kapcsolni a fejed és átadni magada annak, amit csinálsz, nem pedig azon gondolkodni, hogy mikor lesz orgazmusod.
6/7 anonim válasza:
Orgazmus mint pillangó a réten, ha kézzel-lábban hadonászva kergeted akkor elreppen, ha csak gyönyörködsz a reptében akkor előbb-utóbb a te virágodra is alászáll. Ne görcsölj rá, ne legyen valami mindenképpen elérendő cél, mert akkor nem fog menni. Inkább engedjétek el magatokat és élvezzétek az együttlétet, az erotikát. Erről szól, nem? Hogy jól érezzétek magatokat!
7/7 érdeklődő35 válasza:
Esetleg - néhányszor, vagy az első orgszmusig- vibrivel rásegítve?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!