Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket beindít ha egy srácnak kidudorodik a farka gatyán keresztűl? Mire gondoltok ilyenkor?
Figyelt kérdés
ma 11:30
1/11 anonim válasza:
Nem.
De ha a számomra vonzó férfi hozzám dörzsöli magát az beindít.
2/11 anonim válasza:
Csakis a páromé érdekel. Izgató amikor látom hogy dudorodik neki boxerben, nem tudom megállni hogy ne nyúljak oda, és akkor abból szex lesz :)
3/11 anonim válasza:
A legkevésbé sem. Észre sem veszem, nem nézegetem idegenek farkát, viszont Magyar Péterét nem lehet nem észrevenni, de be nem indít 😀
4/11 anonim válasza:
Ne ájulj el a magyarpéter csak kitömi a gatyáját .
5/11 anonim válasza:
Fiú vagyok de nekem bejön ha egy lánynak kidudorodik a farka a gatyán keresztül.
6/11 anonim válasza:
Nekem bejön. Arra gondolok, hogy biztos jó lehet vele dugni...
7/11 A kérdező kommentje:
Kort is írjatok légyszi
ma 12:24
10/11 anonim válasza:
Nem
Inkább ciki hogy ennyire nincs önkontroll h random feláll a farka
És kellemetlen
Mikor szégyenkezve elfotdulsz h nem vele vagyok én nem is ismerem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!