Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi áll a dolgok hátterében?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi áll a dolgok hátterében? Mire fel ilyen nagyképű valaki?

Figyelt kérdés
Többedik alkalommal futottak bele olyan helyzetbe, hogy elmennék pl örömlányhoz. Vonatkoztassunk el arról, hogy miért ezt az utat választom, nem ez a lényeg. Tudatosan választanám ki a partneremet, akivel egy órát eltöltenék. Direkt olyan hirdetőt választok, akinek az adatlapján szerepel, hogy smsre válaszol. A napokban ráírtam egy csajra, teljesen kulturált normál hangnemben megírtam az üzenetem. Azonban most már ez nem az első alkalom, hogy valaki arra képtelen, hogy vissza tudjon írni. Nem értem az ilyen hirdető minek írja ki, hogy válaszol.?
2021. febr. 1. 21:28
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

Marketingfogásból. Kap napi 15-20x hívást abból lesz 8-10 kuncsaft, az SMS-esekre meg pláne nincs idejük. Pláne hogy sokan csak írogatnak-írogatnak, x dolgot megkérdeznek de utána nem jelentkeznek.

Tipp: ha annyira szeretnél valamelyik lányhoz menni akkor szimplán hívd fel és telefonon megkérdezed tőle amit tudni szeretnél. Úgy van a prostik többsége vele, hogy aki egy telefont nem képes elereszteni az megjelenni sem fog élőben.

2021. febr. 1. 21:34
 2/8 anonim ***** válasza:

Valószínűleg akkor válaszol SMS-re, ha már beszéltél vele.

Ha meghirdetek valamit a Jófogáson és hülye érdeklődő nem üzenet ír, nem felhív, hanem SMS-ben kérdezősködik, akkor sosem válaszolok ezekre. Nem éri meg. Egy prosti nem napi 1, hanem sokkal több ilyen SMS-t kaphat. Ő költ rád, megy az ideje és az sem biztos, hogy lesz biznisz.

2021. febr. 1. 23:25
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát ez jó, ezen kifeszültem: "Ő költ rád, megy az ideje és az sem biztos, hogy lesz biznisz."

Hát, ha ennyi tisztelet nincs benne, hogy a mai korlátlan világban egy smst megeresszen, mert manapság minden szolgáltatónak van ilyen tarifája, akkor ne haragudjon senki, de az a hirdető bunkó. Ez épp olyan, mintha a neten akarok rendelni valamit, írok a lehetőségekhez mérten az eladónak. Példaként, ha már szóba került a jófogás nem fogom felhívni az illetőt, hanem üzenet formájában érdeklődöm a honlapon keresztül. Ha pedig ő elad és szolgáltat és nem képes választ adni, akkor nem vásárlok tőle. Azért nem csak az a biznisz, hogy én írok és nem kapok választ. Ahhoz, hogy egy biznisz létrejöjjön ahhoz kell a másik fél is. De javítsatok ki, ha tévedek!

2021. febr. 2. 09:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Kijavítlak.

Van olyan ügyfél, akire nincs szüksége egyik eladónak vagy szolgáltatónak sem. Biztosan te vagy a kivétel, de aki felhívni sem képes a prostit, az 99%-ban nem lesz ögyfél.

Aki már pár éve foglalkozik egy szolgáltatással vagy kereskedelemmel, az általában jól be tudja lőni, hogy kiből lesz vásárló.

Ez ugyanolyan, mint hogy én szeretem a munkámat, de ha nem fizet vagy nem akar annyit fizetni a megrendelő, amennyiben megállapodtunk, akkor nem dolgozok tovább. Abból élek, hogy megfizetik a munkámat.

Te hányszor hív el egy lányt randira egy ismerkedésnél? Biztosan nem próbálkozol be végtelenszer. Ha a harmadik alkalommal is terel vagy nemmel válaszol, akkor többet nem foglalkozom vele. Ez nem bunkóság, csak nem akarok veszteséget termelni. Az időm megy és nem kapok vissza semmit.

Ugyanez van a prostinál is. Rád ölti a pénzét és az idejét, de valószínűleg semmi nem fog ebből megtérülni neki.

2021. febr. 2. 11:50
 5/8 A kérdező kommentje:
A kulcs a valószínűleg. Figyi egy nap ha lefekszik pl 3 emberrel nehogy már ne férjen neki bele egy percbe egy 20Ftos sms meg egy sablon válasz.
2021. febr. 2. 12:15
 6/8 anonim ***** válasza:

De miért dobjon ki pénzt?

Engem sem vág földhöz 20 Ft kiadás, de minden feleslegesen elköltött fillér bosszant.

Ha te nem vagy képes telefonálni, akkor nem fogsz odamenni sem.

Ha te sajnálod a 100 Ft-t a hívásra, sms-sel fillérb@szóskodsz, akkor nem fogsz kifizetni 20e-t egy óráért.

Ha egy nap lefekszik 3 pasival, akkor már bőven meg teheti, hogy szűri az érdeklődőket.

Azért várják el, hogy felhívd őket, mert hallani akarják a hangodat. Ez alapján kell dönteniük, hogy bevállalnak-e.

Azért keresed, mert másnap vagy pár óra múlva meg akarod dugni. A prosti is ember, neki is jár annyit tisztelet, hogy felhívod és bemutatkozol neki.

2021. febr. 2. 14:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Aha jó és egy hangból megmondja, hogy a másik milyen. Hát nehogy már nekem kelljen csak tiszteletet adni.
2021. febr. 5. 20:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne hívd fel egyiket sem! Nekik nincs rád szükségük.

Nem tudom eldönteni, hogy csak félsz felhívni egy prostit, ezért gyártod az ideológiákat vagy téyleg akkora paraszt vagy, hogy nem érted meg, hogy ha te kezdesz egy kommunikációt, akkor pl. neked kell először köszönni.

Nem kell MTA tagnak lenni, hogy egy prosti fogadjon, de ha részegen hívod fel, akkor annak nem fog örülni.

De az igazi kérdés az, hogy miért nem hívod fel?

2021. febr. 6. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!