Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért tapadnak az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért tapadnak az öntelt, önimádó, nagyképű barmokra?

Figyelt kérdés

2020. jún. 18. 21:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Na ez jó lesz...
2020. jún. 18. 21:58
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Egyszerű általábosítás, mint az, hogy minden pasinak nagy mellű szőke csaj kell.
2020. jún. 18. 22:04
 3/13 anonim ***** válasza:
88%

a nők, legalábbis én és amit a környezetemben látok, a magabiztosságot szeretjük. ha egy férfi határozott, nem tutyimutyi kisfiú, férfias a szexi.

csak hát kevés olyan férfi van, aki normális, értelmes, határozott férfias és még a tetejére külsőre is tetszik. így vannak nők, akik nem az értelmesebbjével jönnek össze, illetve fiatalon sokszor nem a legjobb az ember értékítélete. meg persze ha valaki szexkapcsolstot keres, akkor is más számít..

az is lehet, hogy mivel te gondolom sikertelen vagy a nőknél és kicsit meg vagy már keseredve, öntudatlanul külső tényezőket kezdesz hibáztani. "hülye nők, hogy a bunkó macsók kellenek nekik fujj". és elképzelhető, hogy azoknak az általad nagyképű bunkónak titulált férfiak egy része amúgy teljesen normális, csak ugye már mindenben a rosszat látod.

2020. jún. 18. 22:05
 4/13 anonim ***** válasza:
34%

Mert ez a férfias viselkedés, mellettük érzik magukat biztonságban.

Aki nagyképű baromnak tűnik az jellemzően csúcsragadozó alkat, az ilyen nem hagyja, hogy a nőjét mások sértegetni, zavarni merjék. (Sok nőt sértegetnek, zavarnak a köznapokban számukra kellemetlen alakok.)

Ha izomállat akkor fizikai erővel torolja meg, ha meg öltönyös barom, akkor jogi eljárásokkal vagy verőemberekkel.

2020. jún. 18. 22:07
 5/13 anonim ***** válasza:
84%
#2 vagyok. Köszi a lepontozást. Napi kb. 300 emberrel találkozom. Olyan tutyimutyi pasiknak van gyönyörű barátnője, hogy hihetetlen. Gondolom te csak azt látod magad körül, amit felvázoltál...
2020. jún. 18. 22:10
 6/13 anonim ***** válasza:
89%

A nők nem a bunkókat hanem a határozott férfiakat szeretik.

Viszont egy határozatlan, visszahúzódó fiú számára nagyképű bunkónak tűnhet egy olyan férfi aki tudja mit akar, nem vár másokra, megvalósítja a céljait. Ennek az oka az irigység, hisz az, aki nem fél felvállalni és végrehajtani a céljait, sokkal sikeresebb mint az, aki nem.

Én is ismerem amúgy ezt az érzést, alapból introvertált személyiség vagyok és van pár handicapem ami miatt nem tartoztam a menő fiúk közé. Az se segített, hogy időnként megvertek az osztálytársaim.

Aztán megtaláltam a saját közegemet, ahol - utóbb kiderült - volt aki vezető személyiségként tekintett rám. Az ottani lányok határozott, nyitott figurának láttak... Ezt a közegen kívül sehol nem tapasztaltam se én, se mások:D

Valószínűleg ahogy a közegemen kívül a nagyhangú határozott srácokat én is bunkónak néztem, mert irigy voltam a sikereikre, úgy rám is hasonlóképpen tekintettek a saját kzöegemben akik ott voltak visszafogottak.

"csúcsragadozó" "alfa" "béta" - én ezeket a szavakat nem használnám. Egyrészt az álaltokat illetjük ezekkel a szavakkal, én ennél többre tartom magamat:D Másrészt meg ha ismered magadat és megtalálod a saját kzöegedet, egyből borul ez az egész. Az, hogy ki határozott, az nagyban függ attól, hogy ki mennyire érzi jól magát az adott közegben.

Ne legyetek irigyek, és mások sem lesznek bunkók.

2020. jún. 18. 22:25
 7/13 anonim ***** válasza:
89%
6os, ezt nagyon szuperül megfogalmaztad, teljesen éretten állsz a témahoz, jó ilyet olvasni gyiken :)
2020. jún. 18. 22:28
 8/13 A kérdező kommentje:

6: Vélekedésed szerint nincsenek is önimádó, öntelt, nagyképű barmok, csak irigy introverltáltak? Huhh....

Kicsit messzire jutottál a kognitív disszonancia redukcióban.

2020. jún. 18. 22:29
 9/13 anonim ***** válasza:
78%

8, én ilyet nem állítottam.

De szerintem (!!) aki azt állítja, hogy a nők a bunkókra buknak, igazából csak irigyek. Azért gondolom így, mert saját tapasztalat alapján (!!) én is csak akkor gondoltam így, amikor igazából irigy voltam.

Aztán rájöttem, hogy tévedtem. A nők nem szeretik a bunkókat. De a határozatlan fiúkat sem.

2020. jún. 18. 22:59
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem kifejezetten taszítanak az ilyen pasik. De a magabiztosság, határozottság nagyon is tetszik
2020. jún. 18. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!