Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez miért vicces? Kínjukban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért vicces? Kínjukban nevetnek az ilyen beszóláson?

Figyelt kérdés

Ismerek egy srácot és múltkor mondta társaságban:

- Én az összes eddigi csajom vertem már.. (bilincsbe).

És akkor mindenki hahaha hihihi.

Csak szerintem nem vicces az ilyen pasi?

2020. jún. 9. 20:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én egyetlen baráti társaságben ellőtt vicc alapján nem nyilatkoznék. Nyilván ez messze áll a humor csúcsától, de eleve szexuális témakörben elég nehéz olyan viccet mondani, ami nem valamelyik nem kárára menni..

Deeee akkor vszeg ez se fog tetszeni neked:

https://www.youtube.com/watch?v=dJDMgT4tXsc

Ettől még lehet normális és igényes kontextusban igényes hozzászólása.

2020. jún. 9. 20:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Vannak helyzetek amikor az ember kínjában nevet... itt a "csattanót" az adja, hogy félreérthető a mondanivaló, más a vége mint amire elsőre gondol az ember és az által oldódik a feszültség amit a nőverés deklarálása kelt, ez jön ki nevetésben.
2020. jún. 9. 20:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

" Én az összes eddigi csajom vertem már.. (bilincsbe)."

De neki a csaja a keze volt.

Ezen kellett volna röhögni.

2020. jún. 9. 20:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez jó volt. :D Köszi. Jobbá tetted az estém.
2020. jún. 9. 20:23
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem sem kimondottan vicces.

Nem azért mert nem értékelném a humort, hiszen ez az egyik legfontosabb érzék az életben. Egyszerűen csak más ami nekem tetszik. Például alapjáraton vicceken nem tudok nevetni. Van ami jó, de az is max megmosolyogtat.

2020. jún. 9. 20:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Kontextusfüggő is lehet. Ha mindenki már erősen ittas, oldott a hangulat, ilyesmi beszólogatások/viccelődések mennek, akkor ez lehet odaillő, ütős poén is. Az említett közegben a legtöbb vicc, amin akkor hasát fogva hahotázik mindenki igazából pont annyira (nem) vicces, mint amit most leírtál.

Egyébként nekem sem vicces, de hát a humor az egy nagyon különleges állatfaj.

2020. jún. 9. 21:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát elég sz@r poén volt :)
2020. jún. 9. 21:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Sztem csak szánalomból nevettek.
2020. jún. 9. 22:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Van, akinek ez tényleg vicces, márpedig ez jó kis teszt arra, hogy kivel érdemes barátkozni, és kivel nem.
2020. jún. 10. 01:36
 10/10 anonim ***** válasza:
lapján azért nem kellene senkit sem lehúzni, nem voltunk ott, nem tudjuk ki mennyit ivott vagy (mást) szóval én így megválaszolhatatlannak tartom a kérdést.
2020. jún. 10. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!