Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Többes szexelők, nálatok is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többes szexelők, nálatok is kialakult függőség?

Figyelt kérdés
Egy ideig még szex se kötött le, de aztán belevágtam a többes szexbe és nem is tudok másra gondolni. Olyan, mintha szerelmes lennék vagy drogos. 29F, 28L, stb.

2021. febr. 1. 18:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Láttam már ilyet, nem kell hozzá többes, elég csak a kiadós szex. Tényleg nagyon hasonló a drogokhoz annyiban, hogy elképesztően vágyik az ember az újabb hatalmas eufóriára.
2021. febr. 1. 18:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Mondhatni... 😁😁

20L

2021. febr. 1. 18:46
 3/12 A kérdező kommentje:
1es és egyre nagyobb a tolerancia szint is. A szimpla szex is intenzívebb, de közben is csak a következő alkalmak tervezése köt le.
2021. febr. 1. 18:55
 4/12 A kérdező kommentje:
2es tapasztalat, mi?
2021. febr. 1. 19:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy idő után ez sem tudott igazi örömet okozni. Egyre extrémebb vadabb dolgok kellettek ahhoz hogy elérjük azt az örömöt. A vége kiégés lett és pszichológus ahol újból megtanultunk egyszerű dolgoknak örülni.
2021. febr. 1. 19:18
 6/12 A kérdező kommentje:
Ettől félek is, hogy nem lesz vége
2021. febr. 1. 19:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én egy barátnómmel vettem részt néhány többes buliban, jól is éreztük magunkat, és ő konkrétan így járt, vagyis elképesztően sóvárgott az újabb hatalmas élményért. Olyan szinten bezsongott a csaj, hogy az tényleg csak valami droghoz hasonlítható, egyszerűen nem is nagyon tudott másra gondolni. Én se vagyok prűd, de ez miatt eltávolodtunk egymástól.
2021. febr. 1. 19:33
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

6

Ennek nincs vége. Mi is úgy kezdtük, játékszerek, szex extrém helyen, nyilvánosan, hàrmas mindkét formában, swinger, grupen.

Amikor már sem a nyilvànos szex sem a swinger nem hozta azt a hatást akkor zsákutcába kerültünk úgy lett belőle pszichológus. 1 évig megvonás, közben terápia.

Ma már nem akarjuk kiélni minden vágyunkat. Megtanultuk hogy úgy jó ha bizonyos dolgok fantáziak maradnak. Ez élteti a tüzet.

2021. febr. 1. 19:40
 9/12 A kérdező kommentje:
Még bízom benne, hogy pár alkalom után alábhagy. Először érzem azt, hogy valamire ráfüggtem
2021. febr. 1. 20:09
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen ki tud alakulni egyfajta "függőség" legyen az többes, gangbang, BDSM, swingerezés vagy akármi. Igazából a dolog úgy működik, hogy az affinitás amúgy is ott van benned - belekóstolsz és ha a "kereslet" találkozik a "kínálattal" akkor rájössz ez jóóóóóó, sőt nagyon jó és újra meg újra vágysz az intenzívebb élményre. Elég keményen rá lehet pörögni. Át lehet esni a ló túloldalára, s kell némi "érzék" hozzá hogy kialakíts egy egyensúlyi helyzetet (amikor meg is tudod élni, de nem befolyásolja a mindennapjaidat, s nem is okoz frusztrációt, bűntudatot hogy a vágyaid szerint élsz). Ez utóbbi nem könnyű folyamat, s ez mellett egy teljesen új úgymond kapcsolati hálózat kiépítése ahol a hasonszőrűekkel találkozol. S igen a párválasztás sem könnyű, mert teljesen őszintén csak azzal működik aki átérzi, átéli és közösen tudod megélni.

Szóval előbb van a vágy, az affinitás (fogékonyság) benned és csak utána találkozol a megvalósításával.

2021. febr. 1. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!