Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők, Ti kíváncsiak vagytok arra, hogy mások milyennek látnak, értékelnek Titeket szex közben?
Figyelt kérdés
Elsősorban nem annak a pasinak a véleményére gondolok, akivel épp együtt vagytok.2021. jan. 31. 22:41
11/13 anonim válasza:
Én egy aktív szexuális és szociális életet élő fiatal nő vagyok, de engem sem érdekel, hogy hogy nézek ki közben, nem is szoktam görcsölni rajta. Élvezni akarom, örömet akarok okozni apartneremnek és kész, a többi nem érdekel.
12/13 anonim válasza:
Nem... a páromnak legyen nagyon jó amit nyújtok az ágyban, a többi nem érdekel. Ráadásul egy külső szemlélő nem tudná valósan értékelni a dolgokat.
13/13 anonim válasza:
Mi már láttuk korábban a barátnőmmel szeretkezni a másikat, de sose mondtunk se negatív, se pozitív véleményt a másikról.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!