Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 18 éves fiú mennyire értékelné, ha egy lány ilyen szettekben lenne szex előtt?
2020. aug. 20. 01:14
1/15 anonim válasza:
Nagyon izgató, szóval én örülnék. Bár gyorsan lekerülne, az fix.
18/f
2/15 anonim válasza:
Ez a sráctól függ teljesen
Vannak akiknek egyáltalán nem jön be
5/15 anonim válasza:
Az én pasim egyszerűen él hal az ilyenekért. Van hogy már nem csak szex előtt, hanem csak úgy ha otthon vagyunk is kéri, hogy vegyem fel. Persze annak úgyis mindig szex lesz a vége. Ha jól áll rajtad, a pasid pedig eléggé érzéki ehhez, akkor hamar le fog kerülni rólad.
18/L
6/15 anonim válasza:
Volt hasonló szettekben az exem mikor 18-19 voltam és imádtam. Azóta 25 évesen talán még jobban szeretem az ilyesmiket.
7/15 anonim válasza:
A többségnek eléggé, bár biztos van akit hidegen hagyna (nem vagyunk egyformák). Mondjuk szó se róla a 3. képen látható nő a pasik 99%-ának bejönne :D
9/15 anonim válasza:
Az a csaj egy krumpliszsákot is felvehetne abban is jól nézne ki. Mondjuk lábra még gyúrhatna kicsit de amúgy jól néz ki.
10/15 anonim válasza:
Szerint biztos bejon neki. Nekem meg az egy taktikam , hogy egy selyemkontost veszek fel de ala semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!