Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a mell 18 éves korig nő és 28 éves kor után kezd lassan leapadni?
Nem igaz.
Te mennyi vagy, hogy ezen aggódsz?
Kuldj egy kepet ha gondolod es megmondom hogy kicsie
Amugy egy oltari nagy baromsag hogy a ferfiaknak a nagy mell kell.
Legyen amit fogni es az eleg is mellbol. Akkora sem kell mint amekkora Mia Khalifanak van.
És ezt nem viccből írta ki. Tényleg nem. Neki ez fontos. Neki ez számít. És nem ő tehet róla, hanem ez az álszent agyalágyúlt kinézetre menő társadalom, ahol a sötétséget harapni lehet.
Ami benned van: Az érték igazán. A feszes popó és mell csak rövid távon segítheti az életed.
Nekem nem nőtt meg egyáltalán, valószínű nagyon sovány voltam és ez volt az oka, de 18 évesen és 30 évesen is két pattanás volt a mellem.
Aztán terhes lettem és terhesen se nőtt meg.
Na de a szoptatás...:)
A kis újszülöttem császár után úgy a 3. napon rácuppant a mellemre és volt annyi eszem, hogy nem hallgattam a csecsemősökre, akik szerint egy rendes kisbaba éjszaka alszik. Szóval a baba olyan este 10-től hajnali 4-ig megállás nélkül tépte a mellemet. Reggel beindult a tejem és akkorára nőttek a melleim, mint Pamela Andersonnak. Fokozatosan hagytam abba a szoptatást, olyan egy év alatt a melleim sokkal kisebbek lettek, de nem mentek vissza pattanásba. Már 6 éve van két formás kicsi mellem és imádom. Szóval nekem 36 éves koromban lett végre mellem.
31 vagyok, mindig nagy melleim voltak.
Egy csomót fogytam, de a melleim változatlanok. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!