Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy 28 éves férfi egyszerre szexi, intelligens, vicces és szép?
Figyelt kérdés
2019. szept. 16. 23:35
1/16 anonim válasza:
Sehogy:D valami hibadzik csak meg nem bukott ki. Tokeletes ember nincsen annyi biztos
2/16 A kérdező kommentje:
Lehet nem tökéletes, de tökös.
2019. szept. 16. 23:39
3/16 anonim válasza:
nem tudom hogy, de nekem sikerült
4/16 anonim válasza:
Kérdezi ezt egy 28 éves férfi.
Az öntelt jelzőt kihagytad.
5/16 anonim válasza:
Ez azért nem olyan ritka kombó. Gyakorlatilag szépség kell és intelligencia. Ez utóbbit, ha sikerül kellő érzékenységgel párosítani, megvan a humor is. A szexiség ilyenkor már szinte adja magát.
6/16 anonim válasza:
majd 2 év múlva megmutatom :D
7/16 anonim válasza:
Én pont ilyen vagyok! Azt leszámítva, hogy nem vagyok még 28, meg annyira szexi se vagyok...Jobban belegondolva túlzottan intelligensnek se mondanám magam o_O azt hiszem vicces se vagyok :/ meg szép se... Viszont legalább önbizalmam van!
9/16 anonim válasza:
En ezt egy idosebb ferfinal tapasztalom... a szerelem, a vonzalom, a jó szex mindenkit megszepit.
10/16 anonim válasza:
A kérdésben van egy nagy hiba. Még annó régen mondta nekem egy lány, hogy az régen rossz, ha egy férfit szép jelzővel illetnek. Egy férfi lehet jóképű, de semmiképp sem szép. Azt csak nőkre mondják. Szóval ne akarj szép lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!