Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, férfiak, akik szeretik az arcra ülve nyalatást, milyen tapasztalataitok vannak, mekkora az esély ilyen nőt találni?
Figyelt kérdés
Olyan nőt találni, aki nem csupán belemegy a kedvetekért egyszer - kétszer ebbe a játékba, hanem valóban élvezi és kívánja, rendszeresen kezdeményezi is mindezt. (?)
Nem (csak) dominára gondolok, hanem egyszerű párkapcsolatban, ahol a nőnek van ilyenre (is) igénye.
2021. jan. 31. 02:28
11/13 anonim válasza:
Ezt én is imádom,de jól szóltak előttem,tényleg kevés nő van aki igazán elég nyitott erre,rábeszélni meg még eleinte belefér,de mindig újra elég lelombozó és valszeg a csajnak is zavaróvá válhat. F
12/13 anonim válasza:
Szerintem alap. Nem volt még olyan, hogy ne lett volna.
13/13 anonim válasza:
Barátnőmet az elején nagyon nehéz volt rávenni, de újabban egyre többször kéri magától is. Szóval csak kitartás kérdése, meg meg kell szerettetni vele. Mert ugye a legtöbb nő élvezi, mivel nyalásról van szó, és ha nem szubmisszív, akkor akár lehet benne egy kicsi domináns hajlam, és az pont az elég, mert ez azért nem olyan extrém dolog. Esetleg megpróbálkozhatsz azzal is, hogy amúgy nem viszel bele olyan sok erőfeszítést de mikor az arcodra ül akkor életed legjobb formáját hozod. Hát ez kicsit trükközés de működhet. Meg aztán miért ne lehetne, hogy te is csak akkor nyalsz jól, amikor nagyon élvezed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!