Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, férfiak, akik szeretik az arcra ülve nyalatást,
milyen tapasztalataitok vannak, mekkora az esély ilyen nőt
találni?
Figyelt kérdés
Olyan nőt találni, aki nem csupán belemegy a kedvetekért egyszer - kétszer ebbe a játékba, hanem valóban élvezi és kívánja, rendszeresen kezdeményezi is mindezt. (?)
Nem (csak) dominára gondolok, hanem egyszerű párkapcsolatban, ahol a nőnek van ilyenre (is) igénye.
Ha megmutatod neki, hogy mennyire jó, biztos akarni fogja.
2021. jan. 31. 02:30
2/13 A kérdező kommentje:
Én úgy tapasztalom, ez a póz eléggé gátlásokkal teli a nőknél, őszintén nem sokan kedvelik. Kezdeményezi pedig alig akarják.
2021. jan. 31. 02:38
3/13 anonim válasza:
Nem könnyű olyan lányt, nőt találni, aki valóban saját indíttatásból kedveli a nyalatást! Ehhez kell egy kis dominancia, aktivitás. A nők nagyobb része passzív, irányítást elváró, azt kedvelik, ha férfi mondja meg mi történjen. Az a férfias, aki odateszi magát és bika az ágyban. Illetve a legtöbb ember pár perc alatt letudja a szexet, mint Al Bundy az Egy rém rendes család szitkom sorozatban. A filmben poén, de életben gáz. 😞
Nagyjából 35 - 40 partnerem volt eddig, talán 3 - 4 volt, aki kedvelte a nyalatást, beleértve az arcra ülő pózt. Remélhetőleg nem csak megjátszották. Az nyalást szinte mint élvezte, de az én kezdeményezésemre, ill. irányításom szerint. Kettő volt, aki kifejezetten nem szerette az orált.
2021. jan. 31. 03:46
4/13 anonim válasza:
Még azt is hozzá tenném, ha már a gyors numerákat emlegettem, a tartalmas, hosszú szeretkezéseket sem kedvelte minden partnerem. A felének furcsa, szokatlan volt eleinte, de megkedvelték. Kivétel volt három nő, akiket kifejezetten zavart. (nekem sincs bajom a gyors menetekkel sem, ám átlagban legalább 15 - 30 perces legyen vagy hosszabb. Néha több órás, több orgazmust átélő játszadozások is legyenek a statisztikámban.)
2021. jan. 31. 03:53
5/13 anonim válasza:
Nekem abszolút bejön, sőt igénylem is.
Exem sokszor alám csúszott, és okozott vele pár orgazmust.
2021. jan. 31. 06:03
6/13 anonim válasza:
Előző barátnőmmel rendszeresen ez volt az egyik előjáték, amitől általában "spriccelve" élvezett. A mostani barátnőm is az arcomra ül, mert szereti ő is.
2021. jan. 31. 06:05
7/13 anonim válasza:
Nem nagy dolog
2021. jan. 31. 08:08
8/13 anonim válasza:
Az arcra ülés egyrészről remek hozzáférést biztosít, de sok nő éppen azért húzódozik tőle, mert túlságosan kitárulkozónak érzi, aggódik, hogy a nedvek belefolynak a pasi szájába, ilyesmik. Ugyanakkor nagyon sok nő úgy szereti, ha a nyalás közben ujjazzák is, vagy inkább ujjazás közben nyalják a csiklóját. Ez azonban arcra ülvee legalábbis igen fárasztó. Ha a nő nagyon hamar elélvez tőle, akkor talán mehet, de öt-tíz percig csinálni nagyon nehéz. Szóval akit izgat, hogy a pasija beleveszik a puncijába és a nyalástól egyedül is hamar elmegy, az bátran álljon nágykézlábra, és hagyja a fiút bebújni a combjai közé. A férfinek is nagyon izgató, és önbizalomnövelő érezni azokat a rángásokat, esetlag hallani a sikkantásokat.
2021. jan. 31. 08:49
9/13 anonim válasza:
Nekem eddig kérés nélkül facesittingelt minden barátnőm.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!