Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen lány,nő aki szereti ha mellbimbóit izgatják akár lágyan vagy keményebben?
Figyelt kérdés
Hogy szoktátok?2021. jan. 30. 22:42
11/39 anonim válasza:
Férfiként mondom, van akinek túl érzékenyek, és nem szereti, ha fogdossák, izgatják, max nagyon finoman. Sajnos.
12/39 anonim válasza:
10# Akkor a mellműtétnek nem sok értelme volt.
13/39 Noren1989 válasza:
#12, de legalàbb szép nagy és megnézik az utcàn.
15/39 anonim válasza:
Igen, sajnos nem tudtam hogy ez lesz utána, ma már nem műttetném meg.
És igen, megnéznek az utcán, az biztos 😀
16/39 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, és pillanatokon belül felizgulok tőle.
17/39 anonim válasza:
Kinga most sokan radkeresnek neten 😀
18/39 anonim válasza:
Izgat, akár lágyabban, akár keményebben is, csipeszeket is szeretem
19/39 Pécs-pécs válasza:
Nagyon végletes melyik nő milyen ilyen szempontból.
Voltam már olyan nővel akinek kb hozzá se lehetett érni a melléhez, mert neki "kellemetlen, fáj, nem szereti, stb", és voltam olyannal is akinek úgy fel lehetett izgatni a bimbóit, hogy kb 2-szeresek lettek méretben, és kő kemények.
Mondjuk én az utóbbit szeretem. De melyik férfi nem? :D
20/39 anonim válasza:
azt szeretem ha szopja a pasim a mellbimbómat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!