Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit jelent az,hogy keményebben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az,hogy keményebben?

Figyelt kérdés
Ugye van a három fő parancs,a mélyebbre,gyorsabban,és keményebben.De a keményebben,az mégis mit jelent? Az első kettő teljesen egyértelmű,viszont erre nem tudok rájönni. A keményebben az egyszerre gyors,és mély?
2020. okt. 14. 23:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a keményebben alatt a durvábbant értem. Nem csak a gyorsaság és mélység számít, hanem, hogy milyen erővel, intenzitással csinálja. Csattogjon az ágyéka a fenekemen, az sem baj, ha ellent kell tartanom, hogy a lökések erejétől nehogy elhasaljak az ágyon. :)
2020. okt. 14. 23:02
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Általában azt szoktam mondani, hogy nincs hülye kérdés és tessék mindent megkérdezni, nem szégyen az. De ez.... baker.... Ha neked azt mondaná valaki nyomd erősebben a gombot a buszon különben nem jelzi hogy le akarsz szállni akkor nekiállsz gyorsan nyomkodni? Nem, erősebben megnyomod és valószínűleg mélyebben benyomódik a gomb. A szexnél ugyanez, van egy mérték aminél mélyebbre nem lehet nyomni de attól még lehet keményebben tolni. Nem fog mélyebbre menni de azt az érzetet kelti mintha mélyebbre akarnád tolni.
2020. okt. 14. 23:03
 3/6 anonim ***** válasza:
20%
Csattogjon a pina és kopogjon át a szomszéd, amiért az ágy szétqrja a falát, illetve nyeritsen, hogy hangosan nyeritetek.
2020. okt. 14. 23:05
 4/6 anonim ***** válasza:
durvábban, azt jelenti, hogy viselkedj állatiasabban. Teljes testeddel mozogj, szorítsd le, fogd le, okozz fájdalmat, tedd úgy magadévá, mintha az életed múlna rajta. Légy egy vadállat. Kb ezt jelenti
2020. okt. 15. 10:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én legutóbb akkor mondtam ezt, amikor a srácnak nem áll fel, mert sok volt a pia, így csak ujjazás volt, de nem volt eléggé hatásos. Végül beleültem az ujjaiba és akkor mondtam, hogy keményebben. Gyakorlatilag meglovagoltam.
2020. okt. 15. 17:21
 6/6 anonymousreview60 ***** válasza:
77%

Gyorsaság: A frikciós mozgás intenzitására (ti. behatolás-visszahúzás mozgáspár gyakoriságára) utal. Mértékegysége: Hz.

Mélység: A frikciós mozgás hosszára utal, azaz hogy az adott testüregbe a penetráló szerv (hímvessző, ujj, nyelv) vagy eszköz (műpénisz, vibrátor stb.) milyen hosszát kell benyomni. Mértékegysége: cm.

Keményebben: Alapvetően a behatolás gyorsaságára, áttételesena behatolást végző testének/testrészének impulzusára utal. A keménység (nagyobb impulzus) nem feltétlenül csak gyorsabb behatolást jelent, hanem szándékos ütközést, amikor - heteroszexuális közösülésnél - a szeméremcsontok ütköznek, ha nem lehetséges/nem cél a testüregben haladáskor a mozgás lefékezése, ekkor csattog a passzív partner popsija. Mértékegysége: m/s.

Elektronikai hasonlattal élve 2, azonos periódusidejű háromszögjel szerint végzett közösülés azonosan gyors, de az a keményebb, amelyik felfutó élének meredeksége nagyobb, kvázi farkasfog-jel.

2020. okt. 16. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!