Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm csak szerelmeskedni szeret, én viszont szeretnék néha keményebben is együtt lenni vele, ettől azonban elzárkózik. Mit tegyek?
Szóval mint írtam, a meghitt, lassú, gyengéd szerelmeskedést részesíti előnyben a barátnőm, amivel nincs is gond. A baj az, ha néha felhozom hogy kicsit bekeményíthetnénk, azonnal nemleges választ ad. Persze nem szadomazora, kaki szexre meg ilyenekre gondolok, csak ésszerű kereteken belül. Egy kis orál, vagy ami egyébként nem megszokott a szexuális életünkben. Magát a tempót is sokszor leszabályozza, s ettől a hideg kiráz, mikor már "felpörögnék", s ekkor elfojt engem.
Hogyan kommunikáljam le ezt vele?
En 27f, Ő 24n
Próbáltad már úgy is h nem beszéled meg ezt vele előtte, hanem szex közben elkezded keményebben, gyorsabban tolni?
Ha igen, és képes leállítani, akkor én csaj létemre is azt mondom h szakíts vele.
Elég f*roklohasztó, és uncsi is lehet ha ennyire szabályozza h h szexeljetek.
Nem egyezik az ízlésetek sajnos e téren.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!