Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jó szexnek alapvető feltétele a nagy pénisz?
Azt itt mindig ugyanaz az ember írja, magát ismételgeti mint a pereces, a gusztustalan hangvétele miatt egyből felismerhetőek a kommentjei.
Hol férfinak hol nőnek adja ki magát, privátban sem szégyelli osztani azt észt, azt állítva hogy ő 10 centis merev farokkal rommá kúrja a nőket.
Én nagyon szeretnék már végre egy méretest érezni mert sajnos a páromé nem igazán normális,pedig van hogy jól bedagad ésálat de akkor is kb 10 perces egy menet!!
De lehet velem van a gond olyan tocsogósra nedvesedek hogy az csak na bár gondolom sok pasi ennek igencsak örülne!
Üdv egy 39 N
Hát.
Nem.
Nem azért mondom, de a nők egy dolog hogy mit mondanak... nekem az ÖSSZES párommal az volt a tapasztalatom, hogy kb 15 perc már sok nekik... hiába röhögcsélnek, hogy a férfi ennyi percet meg annyi percet bír csak... nálam a hölgyek nem szokták bírni. 1 óra az komoly kínzás, azt senki sem bírta még velem. A fél óra már rekordgyanú.
Aztán persze ez nem reprezentatív és az én méretem és én szemszögem alapján mondom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!