Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tartják unalmasnak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják unalmasnak a legtöbben a misszionárius pózt? Miért jobb a többi?

Figyelt kérdés
Nem troll kérdés, őszinte válaszok érdekelnének mit miért tartanak jónak mások. Részemről bőven elég egyféle pózt ismerni és gyakorolni időnként, nem értem a többséget.
2021. jan. 30. 16:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én például jobban érzem a pasi farkát kutya pózban. De a misszionárius se rossz azért :D
2021. jan. 30. 16:51
 2/10 anonim ***** válasza:
56%

Másoknak mozgalmasabb a szexualitás, váltogatják a helyzeteiket, mert szenvedélyesek, nem bírnak egyhelyben maradni, mozgatja őket a lelkesedés.:)

Azon kívül sokszor egy együttlét több napig is eltart, és ha 1,5-2 napig fekszel, nem eszel, akkor nagyon rosszul leszel, mert megárt a vérkeringésnek, szívnek, vércukornak, stb.

2021. jan. 30. 16:57
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Nem a póz unalmas, hanem ha mindig úgy kell csinálni. Persze csinálhatnánk mindig ugyanott, ugyanúgy, de azért jó egy kis változatosságot csempészni a dolgokba.
2021. jan. 30. 17:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A párom nem szerette az exével, mert ott volt a "egy darab fa" effektus.

Igazából velem is csak azután szerette meg, hogy kipróbáltuk úgy, hogy a lábaim a vállán vannak.

Tény, én nem mozgok sokat, és tény, hogy lehetne egy darab fának is nevezni. De közben sokszor csókolózunk, sokszor az ágytáblára van kötve a kezem, tehát mozogni se tudok, és sokszor nagyon nagyokat nyögök, mert nekem ezzel a pózzal tud a legmélyebbre menni.

2021. jan. 30. 17:09
 5/10 Lazy Lover ***** válasza:
82%
Én nem tartom annak utálom a póz váltásokat
2021. jan. 30. 17:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. csak lovagló pózban tudok elélvezni, meg még a kutyát élvezem nagyon...A misszionáriusban nem tudok irányítani, meg nem is érzem annyira a dolgokat.
2021. jan. 30. 18:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom. Meghitt, lehet közben csókolózni, csókolni a nő nyakát, fülei tövét, harapdálni a fülcimpáját, miközben a popsik alá markolva, csípőmet tekergetve jó mélyen felnyársalom. Ha közben át is kulcsolja a fenekemet, derekamat a lábaival, a Mennyországot is megjárom. F
2021. jan. 30. 18:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyik tud unalmas lenni egy passzív partnerrel (nő vagyok), szerintem a misszionárius kicsit sem az. Lehet meghitt, lehet vad, leteperős, magamra(ba) húzós, stb., én imádom, és úgy láttam, az eddigi partnereim is, kivéve azt az egy "lógóst", aki kizárólag feküdni szeretett, és folyton lovagolni kellett😄
2021. jan. 30. 19:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem unalmas, csak legyen más is, változatosan.
2021. jan. 30. 20:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Unalmas lenne mindig ugyanúgy nyomni, de számomra is ez a klasszikus póz a favorit. 24f
2021. jan. 31. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!