Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, ti lovagló vagy misszioná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti lovagló vagy misszionárius közben mit csináltok a kezetekkel?

Figyelt kérdés
A barátom nem szereti ha a hátát, fenekét (missziben) vagy a mellkasát (lovaglóban) simogatom, a melleimet nézni szereti úgy hogy nem piszkálom, tehát nem simogathatom, combomon neki van a keze lovaglóba, tehát oda sem tehetem. De aztán meg le vagyok szólva hogy olyan vagyok az ágyban mint egy fadarab és nem csinálok semmit. Ti mit csináltok?

2021. jan. 14. 12:54
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Pofozd fel 🤷‍♂️
2021. jan. 14. 12:55
 2/9 anonim ***** válasza:
95%

Lovaglóba hátra teszem és kihúzom magam, így a mellem jobban kiemelődik, a partnerem gyakran hátra is köti.

Misszionáriusba magam mellé teszem, vagy a fejem mellett van és a párnát szorongatom.

2021. jan. 14. 12:56
 3/9 anonim ***** válasza:
60%
Befogom a pasim száját és orrát. Imádom, ahogy tőlem függ, hogy mikor kaphat levegőt.
2021. jan. 14. 12:56
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Nyúlj be a lába közé és óvatosan simizd a zacsit. (Lovaglóban)
2021. jan. 14. 12:58
 5/9 anonim ***** válasza:
96%

Ne haragudj már meg, de a szex kettőtök kedvéért történik, vagy kizárólag az ő örömére?

Azt csinálsz a kezeiddel, amit akarsz. Oda teszed, ahova akarod. Azt simogatsz vele, amit akarsz.

Engem ilyen szinten akarná beszabályozni egy pasi, páros lábbal rúgnám ki...

2021. jan. 14. 13:12
 6/9 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem keress egy normális férfit...
2021. jan. 14. 13:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Tedd tarkóra.
2021. jan. 14. 14:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem tőle kérdezed?! Ha már azt megszabja, hova nem teheted...

Egyébként nekem is 1x mondaná, hogy mit ne csináljak. Többet nem kellene 🤣

2021. jan. 14. 16:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Dobd a pics@ba, ez egy barom...
2021. jan. 14. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!