Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, amikor épp misszionárius pózban csináljátok, át szoktátok kulcsolni a férfit a lábatokkal?
Figyelt kérdés
2021. jan. 5. 10:39
2/12 anonim válasza:
Igen,én szeretem,viszont volt partnerem aki nem kedvelte
3/12 anonim válasza:
Én jobban szeretem a partnerem nyakába tenni a lábam. Akkor sokkal mélyebre tud menni, én jobban szeretem. De szex után mikor még bennem van, akkor szoktam átkulcsolni a párom derekát a lábammal.
4/12 anonim válasza:
Igen, de van, hogy a nyakába is felteszem. Mélyebbre tud menni és minél több az érintkező felület, annál jobb.
6/12 anonim válasza:
Átkulcsolom vagy a nyakába rakom
9/12 anonim válasza:
Nincs lábam... csak a két csonkkal szoktam kapálózni.
10/12 anonim válasza:
Mind megvalósulhat, amelyeket előttem írtak, plusz én olyat is szoktam csinálni, hogy a lábfejemet beakasztom a belső combjához.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!