Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok akik a domináns lányoka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok akik a domináns lányokat kedvelitek, nektek bejönne vagy épen taszítana ha pl egy olyan női közegben látnátok a domináns barátnőtöket, ahol egyáltalán nem ő a domináns lány?

Figyelt kérdés

Mire gondolnátok magatokban?

Mi lenne a véleményetek a lányról, és az egész helyzetről magáról?

2021. jan. 29. 16:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semleges lenne, vagy aranyos. Helyzettol fugg hogy mi hogyan tortenik.
2021. jan. 29. 17:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Tetszene, szeretem a változatosságot és ha valaki több szerepben is ki tudja élni magát.
2021. jan. 29. 17:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Izgató lenne számomra, ha pl.: verekedne egy másik domináns nővel, és alulmaradna, de az jobb, ha legyőzi a másik nőt:).
2021. jan. 29. 20:18
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Számomra maga a tudat lenne izgató, hogy aki engem dominál, más lánynak behódol. Így az én helyzetem még megalázóbb.
2021. jan. 30. 07:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem kifejezetten. Nem kell mindenhol alfa nősténynek lennie.
2021. jan. 30. 09:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Bejönne, nincs ezzel semmi gond.
2021. jan. 31. 00:57
 7/9 A kérdező kommentje:

Domináns lányok ti kerültetek már ilyen helyzetbe?

És ha igen akkor mi történt?

2021. febr. 7. 11:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem zavarna. Nekem csak az a lényeges, hogy hozzám hogyan viszonyul.
2021. febr. 15. 01:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmmel ez a helyzet, velem szemben teljes mértékben domináns, és most nem csak a szexre gondolok.

A baráti körében viszont van egy lány akivel szemben teljesen felveszi a szubmisszív szerepet. A csaj rendre ledominál, megaláz mindenkit a baráti körben.

Nekem ezt nagyon izgató látni. Főleg ha én is ott vagyok velük, akkor a barátnőm meg engem ugráltat, szóval a domináns csaj szemétkedéseit is végül én szívom meg.

2021. febr. 15. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!