Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Mit reagálnátok ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit reagálnátok ha a barátnőtök azt mondaná, hogy van biszex hajlama és szeret titeket, de van egy nő akihez évek óta vonzódik és nem tud ettől az érzéstől szabadulni?

Figyelt kérdés

2020. szept. 16. 15:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Hát nyilván leülnék vele és beszélgetnénk. Az jól esne, hogy volt annyi bátorsága, hogy ezt megossza velem és kíváncsi lennék rá, hogy mi az, ami tetszik neki a másik nőben, próbált-e már közeledni felé, ha nem, akkor miért nem? Csak ez a konkrét nő izgatja a fantáziáját, vagy úgy alapból vonzódik a saját neméhez? Szóval szívesen beszélgetnék vele erről.
2020. szept. 16. 15:19
 2/12 anonim ***** válasza:
90%

Tehát még nem biztos benne, hogy velem akar-e (boldog) lenni?

Szalítanék, nem vagyok pótlék. Ennek amúgy semmi köze a szexuális orientációhoz. Ha nem biztos benne, hogy velem boldog tud lenni és csak velem, akkor ne játszunk egymással, mert később nagyobbat üt és majd jobban fáj, akkor még most vessünk véget az egésznek

2020. szept. 16. 15:20
 3/12 anonymousreview60 ***** válasza:
75%

Nagyon őszintén átbeszélnénk. Ha nem tud megszabadulni a gondolattól, akkor leülnénk hármasban a csajjal. Ha a csaj leszbikus, akkor azt mondanám, hogy időnként szeretkezzenek. Előbb házon kívül, esetlen utána nálunk. Esetleg beszállnék harmadiknak.

Ha a a csaj biszex, akkor hagynám őket csak kettesben leszbizni pár alkalommal, majd rákérdeznék, hogy a csaj engem elfogad-e, mert akkor legyen édeshármas is.

40FHET

2020. szept. 16. 15:22
 4/12 anonim ***** válasza:
38%
Segítenék átköltöztetni a nőhöz a cuccait.
2020. szept. 16. 15:39
 5/12 anonim ***** válasza:
70%
Fú, hát jó kérdés. Nyilván átbeszélném vele, aztán majd kiderülne a dolog folytatása. Mindenesetre annál jobb, mintha másik pasit akarna mellém. Az nyilván szakító ok. Ha nőt akar? Az meg vagy igen, vagy nem. Édes hármas mondjuk lehetne belőle.
2020. szept. 16. 15:39
 6/12 anonim ***** válasza:
63%
Akkor elbúcsúznék tőle. Szerelmi szempontból undorodik a biszexektől.
2020. szept. 16. 15:47
 7/12 anonim ***** válasza:
70%

Ha biszex, akkor eleve nem csak egyetlen nőhöz fog vonzódni. Egyébként örülnék annak, hogy ennyire őszinte. Szívesen segítenék neki, amiben tudok. Amennyiben szeretné kipróbálni, akkor meg hajrá. Amíg ez nem történik meg, addig folyamatosan lesz benne egy űr emiatt, ami nem jó. Inkább élje meg a vágyait, ha ehhez egy másik nő kell, akkor legyen. :)

Esetleg beszállnék 3-nak, ha van ilyen igényük.

2020. szept. 16. 15:59
 8/12 anonim ***** válasza:
52%
Ha hazahozná a lányt harmadiknak, akkor nem lenne semmi probléma 😊😋
2020. szept. 16. 16:14
 9/12 anonim ***** válasza:
85%

Ki örülne annak ha bevallaná a párja, hogy "figyi' valakibe nagyon szerelmes vagyok"? A reakció ugyanaz - akár ffi-re, akár nőre mondja.

Az teljesen más helyzet, ha csak szexuálisan vonzódik a nők iránt és eme szenvedélyét nem akarja elengedni. Asszem' akkor talán tudnánk találni közös kompromisszumot :)

2020. szept. 16. 16:16
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Értem én, azt aláírom, hogy nem tudok nővé változni, de akkor úgy lenne tisztességes, hogy rajta kívül még én is lehessek ugyanazzal a lánnyal.
2020. szept. 16. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!