Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi a veleményetek a menstruáció alatti szeretkezésről?
Figyelt kérdés
Izgatónak találjátok, semlegesnek vagy netán undorítónak?2021. jan. 29. 01:43
11/21 anonim válasza:
A vége felé már okés, de amúgy van benne egészségügyi kockázat.
A párom nem is enged olyankor. De engem nem zavar, bármikor kielégít másképp...
13/21 anonim válasza:
Semleges, van olyan nő akinek olyankor indulnak be igazán a vágyai (változó, van aki olyankor bármire tud gondolni csak szexre nem).
Két jó tanács a menses alatti szexhez:
- dupla higiénia (felborul kicsit a hüvelyflóra egyensúlya, fogékonyabb a fertőzésekre);
- védekezni ugyanúgy kell, mert időnként (nem sűrűn, de előfordulhat) több petesejt is beérik egyidejűleg, időben kicsit eltolva, szóval mensi idején ugyanúgy lehetséges a fogamzás.
14/21 anonim válasza:
Jöhet. Jó kalóz a Vörös tengert is atszeli.
15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2021. jan. 29. 09:53
18/21 anonim válasza:
Szerintem ez ember, és párfüggő. Van aki szereti, beválalja, van aki nem.
20/21 anonim válasza:
Menstruáció alatt nem szeretkezni szoktam, hanem bäszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!