Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex mensi alatt?
Most lenne az első alkalom, hogy nem várnánk meg, amíg elmúlik. Az utóbbi időben sokat voltunk külön, és már nem tudunk várni. Holnap lenne a nagy nap, nekem a 4. napom, olyankor már nem olyan erős a vérzés. Gondolom alap, hogy törölközőt terítünk alám, de van esetleg más amire figyelnünk kellene?
Köszönöm, ha tud valaki tippeket adni. :)
20L
Dm Soft tampon
Zsinornélküli.méhszájra fekszik
Lehet szexelni úszni sportolni
Nem szivárog nincs vér íz nincs vér szag
Hajrá
23N
Alapos kéz mosás
Alapvető higénia
És vérzés alatt Óvszer
Mert ilyenkor nyitott a méhszáj ésfertőzésre fogékonyabb az ember lánya
Köszi mindenkinek!
#1 a soft tampont mennyire nehéz használni?
Jegyeztess elő egy időpontot a nőgyógyásznál is, mert 50% az esélye, hogy vagy hólyaghurutod lesz, vagy hüvelyfertőzésed.
A menstruáció alatt, megnyílik a méhszáj, könnyebben feljutnak a fertőzések is, érzékenyebb is a test.
De, te tudod!
Ha ennyi akaraterő/logika nincs benned/bennetek, hogy kivárjátok a mensi végét, hát hajrá!
De, ha majd nem lehet gyereked, mert fertőzést kapsz, vagy épp jajj, kilyukadt a gumi, nem vettem be a bogyót stb. majd ne siránkozz itt nekünk, jó?
Nem támadó voltam, hanem őszinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!