Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40-45 férfiak tartós kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-45 férfiak tartós kapcsolatot akarnak a fiatal nőktől?

Figyelt kérdés
A 40-45 éves férfiak tartós kapcsolatot vagy csak alkalmi partnerként tekintenek a 25-29 év körüli nőkre? Illetve miért tartják ezt a korosztályt vonzónak (már aki tartja), mi az ami miatt tartós kapcsolatot akarnak és mi az ami miatt csak megdugni akarják ezeket a nőket?
2021. jan. 28. 12:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
#15! Kedves Kérdező! Pasiként írom neked kiegészítésnek a többiek után: A tartós kapcsolatok nem függnek a diplomáktól, az alacsonyabb vagy magasabb munkahelyi beosztásoktól! Két ember vonzalmát, kapcsolatát nem lehet ezekre leszűkíteni! Bocsánat mert eltérő véleményem van!
2021. jan. 28. 18:32
 22/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, én teljesen megértelek. Voltam hasonló helyzetben. Anno, mindent megtettem az exemért és a kapcsolatunkért, mégis nálam "rosszabb" nőkkel ismerkedett, akik nem adtak annyit magukra, nem voltak olyan nyitottak. Nem is értettem, miért van erre szüksége, de elkezdtem elfogadni, hogy valamire szüksége van, amit ők meg tudnak adni neki, én pedig nem. Természetesen nem maradtam vele, elengedtem szépen. Szerintem ne vedd nagyon magadra ezt az egészet, akkor lesz a legkönnyebb. Megértem hogy fájó azt látni, mikor valakinek mindent megadsz, igyekszel megfelelni, jól teljesíteni, hogy ő is büszke lehessen, ennek ellenére keres valakit, aki fele annyit nem ért el mint te. Egyszerűen van benne valami, ami megfogta a pasit, valami, amit te nem tudtál megadni neki ő pedig igen. De ettől ugyanolyan értékes ember leszel, gyászold a kapcsolatot ha olyan volt, utána keress te is mást, akivel még tudod valósítani a terveidet.:)
2021. jan. 28. 18:36
 23/23 anonim ***** válasza:
Ez nem feltétlen van így hogy nem vagy elég. van hogy teljesen elég az ami van, teljesen jó mindenben, tudod is hogy ez marhajó ami éppen van, de mégis más kell, egyszerűen a véred hajt, de amúgy mindig visszatérsz.
2021. jan. 28. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!