Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40-45 férfiak tartós kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-45 férfiak tartós kapcsolatot akarnak a fiatal nőktől?

Figyelt kérdés
A 40-45 éves férfiak tartós kapcsolatot vagy csak alkalmi partnerként tekintenek a 25-29 év körüli nőkre? Illetve miért tartják ezt a korosztályt vonzónak (már aki tartja), mi az ami miatt tartós kapcsolatot akarnak és mi az ami miatt csak megdugni akarják ezeket a nőket?
2021. jan. 28. 12:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Szerencsére olyan bohém életvitelem van hogy az ilyen "na majdszülünkpuját dejólesz" tipusú kényszeres fészekrakók elmenekülnek a közelemből. :D
2021. jan. 28. 16:34
 12/23 A kérdező kommentje:
Én 29 vagyok, nemrég volt egy 45 évessel kapcsolatom, akivel miután megosztottam, hogy tartós kapcsolatra vágyom vele, igen házasság gyerekek stb a közeljövőben, azt mondta neki ez nem fér bele (már van egy 20éves gyereke). Erre a napokban láttam,hogy egy 25 éves csajjal van, és eljegyezte. Én nem voltam elég jó ahhoz, hogy elvegyen, de egy másik igen.
2021. jan. 28. 16:41
 13/23 anonim ***** válasza:
Ismered a másik lányt? Tudod, hogy te jobb vagy nála?
2021. jan. 28. 16:51
 14/23 anonim ***** válasza:
48%

Mert rátukmáltad hogy márpedig itt ellés lesz, persze hogy menekült a picsába. :D

Amúgy meg van az a vihar ami mindent elmos. te nem voltál az. :D

2021. jan. 28. 16:53
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem elleni fogok, mert nem vagyok tehén.. Általában az emberek akarnak családot azzal akit szeretnek. Diplomám van, a férfinak is, mindkettőnknek fix munkahelye és saját otthona. A lányt ismerem, neki csak érettségije van, a munkahelyünkön ő alsóbb posztban dolgozik (mind3an ugyanott melózunk). Elég egyszerű csaj, gondolkodásilag, több pasija volt már, de tudom, hogy ő is akar gyerekeket. Odaköltözött nemrég a pasihoz, ő meg eljegyezte.
2021. jan. 28. 16:57
 16/23 anonim ***** válasza:
Vagy szerelmes belé, vagy a csaj sem akar gyereket, akárcsak az exed, így nem kockázatos számára. Elhiszem, hogy nagyon rosszul esik, pláne ha nem telt el sok idő a kettő közt, gyanús, hogy melletted már képben volt ő is. Azért nem a második randi után posztolja az emberek zöme, hogy eljegyezték egymást ...
2021. jan. 28. 16:58
 17/23 anonim ***** válasza:

ÁLTALÁBAN. vagy csak te hiszed ezt. nem mindenki érez kényszert a szaporodásra, így is túl sokan vannak a bolygón.

Speciel utálom a gyerekeket, ha egy nő ezzel jönne nekem, akkor hamar a kapun kívül taláná magát.

BTW kémia, olyanról még nem hallottál? nem aszerint válaszom meg kibe borulok bele hogy mit dolgozik, de neked csak a rang a fontos gondolom.

2021. jan. 28. 17:01
 18/23 A kérdező kommentje:

Utolsó... Nagyon szar gyerekkorod lehetett, anyád se szerethette a gyerekeket.

Nem nem a rang a fontos, csak ha azt nézzük, hogy mi közel azonos körökben mozgunk, ő viszont nem

2021. jan. 28. 17:04
 19/23 anonim ***** válasza:
Legtöbb esetben inkabb csak egy jot dugni.
2021. jan. 28. 18:22
 20/23 anonim ***** válasza:

Mi köze ennek anyámhoz te leszakadt farzseb?

Nem.. nem a rang a fontos. ja de azért legyen pénze is, menő munkája. ja nézzen ki úgy mint valami modell. aha. Ez ilyen tipikus diplomás elszállt hozzáállás.

2021. jan. 28. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!