Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-45 férfiak tartós kapcsolatot akarnak a fiatal
nőktől?
Szerencsére olyan bohém életvitelem van hogy az ilyen "na majdszülünkpuját dejólesz" tipusú kényszeres fészekrakók elmenekülnek a közelemből. :D
2021. jan. 28. 16:34
12/23 A kérdező kommentje:
Én 29 vagyok, nemrég volt egy 45 évessel kapcsolatom, akivel miután megosztottam, hogy tartós kapcsolatra vágyom vele, igen házasság gyerekek stb a közeljövőben, azt mondta neki ez nem fér bele (már van egy 20éves gyereke). Erre a napokban láttam,hogy egy 25 éves csajjal van, és eljegyezte. Én nem voltam elég jó ahhoz, hogy elvegyen, de egy másik igen.
Ismered a másik lányt? Tudod, hogy te jobb vagy nála?
2021. jan. 28. 16:51
Mert rátukmáltad hogy márpedig itt ellés lesz, persze hogy menekült a picsába. :D
Amúgy meg van az a vihar ami mindent elmos. te nem voltál az. :D
2021. jan. 28. 16:53
15/23 A kérdező kommentje:
Nem elleni fogok, mert nem vagyok tehén.. Általában az emberek akarnak családot azzal akit szeretnek. Diplomám van, a férfinak is, mindkettőnknek fix munkahelye és saját otthona. A lányt ismerem, neki csak érettségije van, a munkahelyünkön ő alsóbb posztban dolgozik (mind3an ugyanott melózunk). Elég egyszerű csaj, gondolkodásilag, több pasija volt már, de tudom, hogy ő is akar gyerekeket. Odaköltözött nemrég a pasihoz, ő meg eljegyezte.
Vagy szerelmes belé, vagy a csaj sem akar gyereket, akárcsak az exed, így nem kockázatos számára. Elhiszem, hogy nagyon rosszul esik, pláne ha nem telt el sok idő a kettő közt, gyanús, hogy melletted már képben volt ő is. Azért nem a második randi után posztolja az emberek zöme, hogy eljegyezték egymást ...
2021. jan. 28. 16:58
ÁLTALÁBAN. vagy csak te hiszed ezt. nem mindenki érez kényszert a szaporodásra, így is túl sokan vannak a bolygón.
Speciel utálom a gyerekeket, ha egy nő ezzel jönne nekem, akkor hamar a kapun kívül taláná magát.
BTW kémia, olyanról még nem hallottál? nem aszerint válaszom meg kibe borulok bele hogy mit dolgozik, de neked csak a rang a fontos gondolom.
2021. jan. 28. 17:01
18/23 A kérdező kommentje:
Utolsó... Nagyon szar gyerekkorod lehetett, anyád se szerethette a gyerekeket.
Nem nem a rang a fontos, csak ha azt nézzük, hogy mi közel azonos körökben mozgunk, ő viszont nem
Legtöbb esetben inkabb csak egy jot dugni.
2021. jan. 28. 18:22
Mi köze ennek anyámhoz te leszakadt farzseb?
Nem.. nem a rang a fontos. ja de azért legyen pénze is, menő munkája. ja nézzen ki úgy mint valami modell. aha. Ez ilyen tipikus diplomás elszállt hozzáállás.
2021. jan. 28. 18:25
Kapcsolódó kérdések: