Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem esik rosszul az "átlagos nő" titulus?
Lehet, hogy velem van a baj, de én nem szeretnék olyan pasival együtt lenni és szexelni, aki átlagos nőnek gondol.
Sok férfi gondolja ezt a párjáról?
Én soha nem így jellemeztem volna azt, akivel együtt vagyok, még ha láttam is rajta, hogy nem egy macsó, akkor is a tulajdonságai a legvonzóbbá tették számomra.
Hogy vagytok ezzel, Kedves Férfiak?
Mint ahogyan az is közhely, hogy "minden test gyönyörű".
Hogyne...
Nem, én olyan csajjal jövök össze akit jobbnak látom mint magamat ( lefelé nem kúrunk!)
Na hát ezért mindig jobbnak látom a barátnőmet mint az átlag. De igazából jobbak is szoktak lenni.
Amúgy meg miben vagy átlagos? Test, arc, személyiség, szex?
29f
Nem erről szól a kérdés.
Arról szól, hogy itt sokszor olvasom ezt a kifejezést és ez felkeltette a figyelmem. Nem szoktak egyébként ezzel illetni, egyszer mondta nekem egy pasi, mert nem vagyok plázacica, de nála az átlagos nem azt jelentette, mint másoknak.
Ha a pasid téged átlagosnak titulál, azt úgysem fogja neked megmondani (legalábbis én nem tudom elképzelni). De amúgy egy kicsit felfújt problémának érzem ezt.
Az a volt barátnõm, akit szerettem és a legjobb volt vele a szex, ha pl fényképet láttam róla, mindig megállapítottam, hogy sem arcra, sem alakra nem az a típus, akitõl elájulnak a férfiak. De ezt csak magamban gondoltam és nem befolyásolta a vonzódásomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!