Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha egy férfival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egy férfival hihetetlen kémia van köztünk, de nem történhet semmi?

Figyelt kérdés

Nem történt köztünk semmi, de mégis hihetetlenül kívánom. Teljesen tiltott gyümölcs számomra, emellett párkapcsolatban élek, úgyhogy ennek ennyiben is kell maradnia, de egyszerűen megőrjít a közelségével.

Ha valaki volt hasonló helyzetben: mi segíthet ilyenkor?

2021. jan. 28. 01:34
1 2 3 4
 11/38 Noren1989 ***** válasza:
87%

#11, valszeg a hapi is kapcsolatban van.

Kérdező: ne foglalkozz vele, meg a "hihetetlen kémiàval".

2021. jan. 28. 06:32
 12/38 anonim ***** válasza:
94%
Gondolom megerősítést vársz a megcsalásra. Nekem van egy sanda gyanúm, hogy már el is döntötted ezt, csak talán még lázadozik a lelkiismeret egy kicsit. Vagy nem volt alkalom a szexre. nagy összegben fogadnék rá, hogy ha peteérésed környékén rád menne egy alkalmas szituációban, megtörténne a dolog hamar.
2021. jan. 28. 06:36
 13/38 anonim ***** válasza:
94%

Nem tudom, hogy mennyire stabil a mostani párkapcsolatod, meg van e család, de az a "hihetetlen kémia" sok életet tönkre tett már.

Neked kell mérlegelned, hogy ér e annyit.

2021. jan. 28. 06:38
 14/38 anonim ***** válasza:
58%
Én nem hagynàm ki....
2021. jan. 28. 07:15
 15/38 anonim ***** válasza:
73%
Nem is értem, hogy van itt ennyi erkölcscsősz.?! Közeben meg rengeteg a félrelépés. Én nem a klisé válaszokat erősítem. Én azt mondom, ha annyira vágysz rá tedd meg! Csak arra nagyon figyelj, hogy se től se tőled ne tudja meg senki más. A párod véletlenül se tudja meg, mert ami neked maga a menyország lesz, az neki az ellenkezője lenne. Lehet itt álszenteskedni meg persze az itt jelen levők soha nem csinálnának ilyet, de az ember nem természetes viselkedése, hogy 20-30 éves korától egy emberrel élje le úgy az életét, hogy másik ellentétes nemű emberrel nem vágyna a szexre. Ezt, ha megvonjd magadtól, akkor az életed ezen szeletét elpazaroltad. Viszont ez nem jelenti azt, hogy minden ilyen alkalomkor borítanod kéne az egész életedet, családodat. Én szeretem a párom, 10 éve vagyunk együtt, olykor nem mondtam nemet a csábításnak. Soha nem tudta meg. A kapcsolatunkat meg az mentette meg, mert amúgy egy besavanyodott ember lenne a párja, így meg boldogok vagyunk együtt. Semmiben nem szenved hiányt ő sem, tenyeremen hordom.
2021. jan. 28. 08:17
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan ugyanebben a helyzetben vagyok én is jelenleg. Hogy mi a megoldás? Nem tudom...

N

2021. jan. 28. 09:09
 17/38 anonim ***** válasza:
22%

A kémiáról nem tehetsz. Mindig lesz, akinek van kémiája. A hűség döntés kérdése...

A megoldás az etikus nyitott kapcsolat, a swinger, a poliamoria, de ehhez megfelelő partner kell, ha párod monogám alkat akkor jogában áll tudni, te máshogy képzeled el.

Nincs ezzel baj, csak olyan mintha pl. leszbikusként egy heteroszexuális kapcsolatban élnél, önmagadnak és a párodnak hazudva, két életetet is rákényszerítve arra, hogy hazugságban éljen.

2021. jan. 28. 09:12
 18/38 anonim válasza:
53%
Szopd le,biztos díjazni fogja
2021. jan. 28. 10:06
 19/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ.

Uramisten, dehogy családtag!

Sajnos-nem sajnos nekem nem fér bele, hogy "engedélyt kérjek" a páromtól egy alkalom erejéig. Megcsalni a háta mögött pedig végképp nem akarom, de néha nagyon nehezen fogom már vissza magam. A gond az, hogy én még ilyet soha nem éreztem és nem tudom, hogyan tudnám ezt kezelni.

A barátaim szerint is cselekedjek, mondván úgysem szeretem a párom, ha így gondolok egy másik férfire, de ez nem igaz. Ezért vagyok jó nagy bajban..

2021. jan. 28. 11:18
 20/38 anonim ***** válasza:
74%
Ismerős a szitu. Gondolom jó körülmények közt élsz, kényelmes életed van a pároddal. Rendes, dolgos ember, nem piál, eljártok nyaralni, stb. F@sza, nyugodt élet. Csakhogy! Megszólalt a p1na és enni kér! Éhes! Gondolom már a szex is kevesebb, nem vagy már lerendezve annyiszor. Itt inkább az a dilemma, hogy a kényelmes, jó életet beáldozd egy-két b4szásért, ami ha kiderül, borul minden. Lehet az új hapsi csak b4szni akar párat, azt annyi, te meg két szék közül a pad alá. Nehéz ügy.
2021. jan. 28. 11:37
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!