Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexhiányt ki hogyan vészelte/...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexhiányt ki hogyan vészelte/vészeli át? Főleg így a járvány idején...

Figyelt kérdés

Elvált, egyedül élő 36 éves férfi vagyok. Válásom után volt egy rövid, komolynak induló kapcsolatom egy nálam pár évvel idősebb nővel. Vele nagyon jó volt a szex, csak hát szakítottunk.

A problémám az, hogy azóta iszonyatosan szenvedek a szexhiánytól… hónapok óta nem sikerült összejönnöm egy nővel sem. Pedig nagyrészt azt a visszajelzést kapom, hogy jóképű, értelmes pasi vagyok, lehet velem beszélgetni. Komoly kapcsolatra jelenleg nem állok készen, de mint férfi, vágyom a testiségre. Lehet, túlzottan rágörcsölök, de tényleg nagyon hiányzik. És emiatt gyakran frusztrált, feszült vagyok. Hiába igyekszem tartalmasan kitölteni a szabadidőmet, csakhamar azon kapom magam, hogy megint hiányérzetem van. A szombat esték csalódással telnek.. A „magán-akciózás” már kevés, többre vágyom. Prostit nem szeretnék, viszont a járvány miatt semmi sincs nyitva, nem lehet szinte sehova menni bulizni.

Legjobb barátom által még a nagy korlátozások előtt, összeismerkedtem 2 nővel. Valamelyest sikerült összebarátkozni velük. Az egyiknél „bepróbáltam” a barátság extrákkal dolgot, mert éreztem a vonzalmat irányomba, de a hölgy erkölcsi tartásból, bizonytalanságból vagy tudom is én, mi miatt nem mert nyitni. A másik hölgynél még nem mertem ezt az extrás dolgot megjátszani, de ha a helyzet nem változik, kénytelen leszek valamit lépni.

Nem akarom sajnáltatni magam, és tudom, sok embernek az a legnagyobb problémája, hogy legyen mit enni, vagy fedél legyen a feje felett. Csak tanácsot, tapasztalatot várok, mert sokszor szinte beleőrülök ebbe az állapotba, nehezen férek a gatyámba... Azért írtam, hátha megnyugtató válaszokat olvasok, hogy mások is jártak/járnak hasonló cipőben és hátha van olyan megoldás, amire még nem gondoltam. Az értelmes, nem ítélkező, inkább építő jellegű válaszokat előre is köszönöm!

#Barátság extrákkal #dugipajti #egy vagy többéjszakás #nem komoly kapcsolat
2021. jan. 27. 14:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős helyzet. Pár hónapja vége lett egy komolyabb kapcsolatomnak, nekem is borzasztóan hiányzik a szex, dehát az online ismerkedés nem az én világom. Párkapcsolatba én sem vágnék most bele, inkább egy barátság extrákkal érdekelne, de eddig vagy mindenki szerelmet és a lelkemet akarta, vagy egyszerűen nem érett egy ilyen kapcsolatra, de több esetben a szimpátia és vonzalom sem volt meg.

23/N

2021. jan. 27. 21:53
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó pasi vagy simán fel tudsz szedni egy barista csajt. Csak egy két hétig rendszeresen náluk kell venni a kávét, aztán maguktól kezdeményezik a beszélgetést.
2021. jan. 27. 23:36
 13/20 A kérdező kommentje:

11.-es: hát eddig nekem se volt szerencsém. Online max Messengeren, és olyannal próbálkozom, akiről sejtem, érzem, hogy nyitott lenne ilyenre, illetve rám. És tudja kezelni, netán neki is jelenleg épp erre és nem többre van igénye.

12.-es: nagyon jó ötlet és remélem, a maszkot is le lehet venni előbb :D

2021. jan. 28. 05:26
 14/20 anonim ***** válasza:

Kicsit filozófikus leszek :

Szóval az a legnagyobb baj, hogy a mai 18+ os korosztály mindent beskatulyás-kategorizál. Ezt a PC-mobilkommunikáció hozza-hozta rátok.

Vagyis csak az igen-nem, OK-delete létezik és ebből jön, hogy ilyen meg olyan kapcsolat. Minek mindez ?

Sokkal jobb, ha lazán rugalmasan futunk neki. Nem előre szabályokat és elváráslistát felállitani.

Valakivel megismerkedek, mindegy hol és hogyan, 2-3 perc, ok 10, beszélgetés után vagy visz magával az egész, vagy nem. És már nem is kell a ketgorizálás. Én egész életemben csak ilyen kapcsolatban maradtam benne, ahol nem filozol, nincsenek szabályok, követelések, elvárások. Megismerkedtünk délután 2-kor pl., este 8-kor felmentünk hozzá és ott maradtam rögtön 5 évig. Miért ? Mert nem volt kérdés, nem volt gyanakvás, feltételezések, nem volt sumák simli stb stb, csak életélvezet. Mind a mai napig igy élek. És az a lány, aki jön a csekkoló kérdéseivel (meg lehet érezni), az ki is esett a pikszisből. Felőlem lehet az a legcsodásabb álomnő külsőre, akkor is.

2021. febr. 13. 05:39
 15/20 A kérdező kommentje:
Ma este feljön az a nő picit lazulni,akinél bepróbáltam a barátság extrákkal dolgot... lazán, rugalmasan nekifutok és az életélvezet jegyében meglátjuk, mi fog történni 😆
2021. febr. 13. 10:09
 16/20 anonim ***** válasza:

Helyes jól teszed.

Egy véletlen pillanatban állj mögé, öleld át a derekát hátulról és csókolj bele a nyak-válla hajlatába.

Ha hátrahajtja a fejét, nyert ügyed van, csúsztasd felfelé a kezed a derekán és egyszercsak odaérsz a melléhez, halálfinoman persze.

A másik kezeddel pedig karmolj bele a nyakába felfelé a hajába és masszirozd körbe-körbe óvatosan karmolva a fejbőrét.

És már el is ázik ott rögtön :-) de minimum libabőrös lesz a karja.

Ha ezt érzed-látod, nyert ügyed van.

2021. febr. 13. 10:23
 17/20 A kérdező kommentje:
Hú, azt a mindenit... el vagyok ám látva tanáccsal... de őszintén, rám is fér, hálásan köszönöm!!
2021. febr. 13. 10:30
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem jött össze... reménytelen vagyok, a legszánalmasabb fajtából. Legszívesebben öngyilkos lennék, mert én ezt így már nem bírom tovább...
2021. febr. 13. 20:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Hol csúszott félre a lazulás?
2021. febr. 13. 21:25
 20/20 A kérdező kommentje:
#19-es: ott, hogy Ő nem akart lazulni... vagyis nem úgy, ahogy én számítottam. Mindegy.
2021. febr. 14. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!