Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexhiányt ki hogyan vészelte/vészeli át? Főleg így a járvány idején...
Elvált, egyedül élő 36 éves férfi vagyok. Válásom után volt egy rövid, komolynak induló kapcsolatom egy nálam pár évvel idősebb nővel. Vele nagyon jó volt a szex, csak hát szakítottunk.
A problémám az, hogy azóta iszonyatosan szenvedek a szexhiánytól… hónapok óta nem sikerült összejönnöm egy nővel sem. Pedig nagyrészt azt a visszajelzést kapom, hogy jóképű, értelmes pasi vagyok, lehet velem beszélgetni. Komoly kapcsolatra jelenleg nem állok készen, de mint férfi, vágyom a testiségre. Lehet, túlzottan rágörcsölök, de tényleg nagyon hiányzik. És emiatt gyakran frusztrált, feszült vagyok. Hiába igyekszem tartalmasan kitölteni a szabadidőmet, csakhamar azon kapom magam, hogy megint hiányérzetem van. A szombat esték csalódással telnek.. A „magán-akciózás” már kevés, többre vágyom. Prostit nem szeretnék, viszont a járvány miatt semmi sincs nyitva, nem lehet szinte sehova menni bulizni.
Legjobb barátom által még a nagy korlátozások előtt, összeismerkedtem 2 nővel. Valamelyest sikerült összebarátkozni velük. Az egyiknél „bepróbáltam” a barátság extrákkal dolgot, mert éreztem a vonzalmat irányomba, de a hölgy erkölcsi tartásból, bizonytalanságból vagy tudom is én, mi miatt nem mert nyitni. A másik hölgynél még nem mertem ezt az extrás dolgot megjátszani, de ha a helyzet nem változik, kénytelen leszek valamit lépni.
Nem akarom sajnáltatni magam, és tudom, sok embernek az a legnagyobb problémája, hogy legyen mit enni, vagy fedél legyen a feje felett. Csak tanácsot, tapasztalatot várok, mert sokszor szinte beleőrülök ebbe az állapotba, nehezen férek a gatyámba... Azért írtam, hátha megnyugtató válaszokat olvasok, hogy mások is jártak/járnak hasonló cipőben és hátha van olyan megoldás, amire még nem gondoltam. Az értelmes, nem ítélkező, inkább építő jellegű válaszokat előre is köszönöm!
Ismerős helyzet. Hasonlóan voltam, vagyok. Én most belementem egy párkapcsolatba, bár még nem vagyok kész rá. Ezt meg is beszéltük, aztán majd meglátjuk, mi lesz.
Tőlem szerettek volna jó páran szexkapcsolatot, csak tőlük meg én nem. Akiben meg én láttam volna fantáziát, ők túl éretlenek voltak hozzá, vagy csak egy éjszakát akartak. Szóval amíg nem szántam rá magam a kapcsolatra, ettem a kefét.
N
Nem vagy egyedül. Én kapcsolatban élek, nálunk sincs semmi. Valahogy mindig vannak fontosabb dolgok.
Bár nekem hiányzik még, de kezdem megszokni..
Köszönöm az eddigi válaszokat! Próbálkozom és írogatok, de eddig kevés sikerrel... Amíg nem voltak korlátozások, diszkóban simán összejött 1-2 csaj, sőt a rövid kapcsolatot is így sikerült összehozni.
És most frusztrál, hogy tudom, képes lennék rá, de valahogy mégsem sikerül... mit nem adnék egy filmezős, borozós, nálamalvós szombat estéért... szeretnék élni, vadászni picit, mielőtt újra el tudom magam kötelezni komolyabban is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!