Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik olyan hogy valaki túl kevés emberrel volt?
Figyelt kérdés
A barátom néhány napja este megkérdezte hogy hány férfivel feküdtem le, és őszintén válaszoltam neki hogy ő a 4. Ő meg bemondott egy 20+os számot, ami engem nem igazán érdekel, csak arra kérdeztem rá, hogy ugye védekeztek-e, mert nem szeretnék semmit elkapni a szopás vagy ilyesmi helyzet közben. De teljesen meg volt lepődve, hogy egyáltalán élveztem-e a szexet valaha, és hogy próbáltam-e ezt meg azt. És most napok óta úgy kezel mintha szűz lennék. Valamit csinál és megkérdezi hogy ezt csinálták már veled, jól esik? 29 vagyok2021. jan. 26. 20:55
2/13 Noren1989 válasza:
Ilyen nem igazàn létezik. Hosszú pàrkapcsolatok közé bőven belefér 4férfi ilyen korban...szóval valami elkúrt sztereotípia élhet a pasid agyàban
3/13 anonim válasza:
Hát szerintem, olyan személy is van, aki 1 emberrel volt egész életében :)
Attól, mert te “csak” 4 emberrel voltál életed során, véleményem szerint nem kellene szűzként kezelnie.
4 emberrel a világ összes dolgát ki lehet próbálni szex terén, bár ehhez elég 1 ember is, ha kellően nyitott.
4/13 anonim válasza:
Ha csak egy partnered lett volna, akkor lehet, hogy nem tudod, mi a jó, mert nem tudsz mihez viszonyítani. De még így is lehet, hogy mindent kipróbálsz, ami érdekel és az is benne vagy, hogy az első a legjobb szerető.
5/13 anonim válasza:
Barátnőmmel vica versa első és egyetlen partnerei vagyunk egymásnak, és bár nyilván ott van a fejünkben hogy milyen lehet mással, de amúgy semmilyen hiányérzetünk nincs, kielégítő szexuális életünk van. Szóval nincs olyan, hogy túl kevés ember, maximum rossz partner.
7/13 anonim válasza:
Én. 21 éves korig szűz, 33 évesen a 2.pasi barát extrákkal, aki sok újat adott nekem.
8/13 anonim válasza:
30 felett meghülyült a párom és ki akart próbálni más farkat is. (Nekem ő volt az első.) Talált egy srácot, akinek már 10+ partnere volt.
Utána vissza akart jönni, mert velem sokkal jobb volt.
A mennyiség itt sem csap át minőségbe. :)
10/13 anonim válasza:
A barátod egy kretén. Ha valaki csak 1 emberrel volt, akkor is lehet, hogy mindenfélét kipróbáltak, éveken keresztül kísérleteztek és gyakoroltak, míg egy másik ember mondjuk lefeküdt 30 emberrel, de mindegyikkel ugyanabban az egy pózban, ugyanúgy... szóval ez így teljesen logikátlan. Azt tudom elképzelni, hogy a pasidnak saját magán belül vannak komplexusai a szexpartnerei száma miatt, szóval hiába nem szóltad le, ő maga túl soknak érzi, és most így próbál kompenzálni, hogy téged piszkál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!