Letezik olyan pszichologos vagy pszichiater aki ingyen foglalkozik az emberrel?
Figyelt kérdés
Par ev alatt jutottam oda hogy nem tudom a sajat erzeseimet kezelni, szeretnem szakember segitseget kerni.2020. júl. 19. 19:03
1/11 anonim válasza:
Persze, kórházban van ingyen phszihológus, jelentkezz be hozzá
2/11 anonim válasza:
Háziorvos ír beutalót ingyeneshez, nem kell kórházba menni.
3/11 anonim válasza:
Bár hivatalosan, mint pácienssel nen foglalkozhat, de biztosan van olyan pszichológus- tanonc, aki örülne a gyakorlatnak, és nem pszichológusi, hanem beszélgetőpartneri minőségben foglalkozna veled.
4/11 anonim válasza:
3 - el vagy tájolva, nincs ilyen, hogy tanonc, aki "gyakorolna" valakin.
5/11 anonim válasza:
Mi az, hogy "nincs tanonc"?
Nincsenek pszichológiát hallgató diákok? :D Fán teremnek a pszichológusok?
6/11 anonim válasza:
Nekem is van olyan volr középiskolai osztálytársam, aki jövőre végez a Pázmányon, pszichológia szakon, és szoktam vele beszélgetni.
Nyilván nem kér pénzt és úgy is kezdi, hogy barátként beszélgetünk, nem a klienseként, ugyanis ő (még) nem pszichológus, ellenben élvezi, hogy "gyakorolhat".
7/11 anonim válasza:
Hát, operáljon téged egy orvostanonc, 3-as!
Nagyon kevés az ingyenes lehetőség, de akad néhány alapítvány, illetve egyes pszichiátriai gondozókba lehet menni.
8/11 anonim válasza:
Sztk pszichiátriai szakrendelés. Beutaló nélküli. És ingyenes.
9/11 anonim válasza:
Persze, itt vagyunk mi mind a gyk-n.
10/11 anonim válasza:
Budapesten van, a SOTE Magatartástudományi intézet, pl. meg volt a Tündérhegyen is. Kerületi SZTK-kon belül nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!