Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Visszagondolva arra a férfira akihez eddig a leginkább vonzódtatok valaha szexuálisan, mi indított be titeket rajta?
Figyelt kérdés
2021. jan. 26. 09:00
12/18 anonim válasza:
Jól le lett pontozta az, aki vonzó férfiról írt, ráadásul részletesen, igyekezve minél jobban válaszolni a kérdésre.
Ez azért sok mindent elmond erről az oldalról. Nem tudom, mi a gond, hiszen a külső volt kérdezve.
13/18 anonim válasza:
Mert itt akkor kapsz sok zöldet, ha képmutató vagy. A gyakori az a hely, ahol a külső nem számít, az egyetlen ilyen hely a világon.
Tök jó, hogy itt lehetünk, nem? 😂
14/18 anonim válasza:
Igen, tök jó, én is itt tudtam meg, hogy k@urva vagyok, mert 3 hónap alatt két pasi is volt nálam képben 😆
16/18 anonim válasza:
Az, hogy szerelmes voltam belé:)
17/18 Szössz*.* válasza:
Egyszer voltam olyan mindent elsöprően szerelmes. Mégpedig amiatt, mert az a srác azt mutatta, mennyire imád, megőrül értem. Gyönyörű szemek, pont jó mérettel is rendelkezett, egyébként nem volt semmi extra szex közben amit csinált volna, mégis azóta is azt az érzést keresem mindenkiben. Egy kis hantás huszonéves volt, de teljesen kész voltam tőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!