Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legdurvább dolog amit valaha megtettél?
Dugtam a csajt és bejött na húga. Kicsit zavarba jöttem le is lankadt aztán elkezdtek kétoldalról szopkodni és mikor újra bevethető lettem megkúrtam mindkettőt mint a filmekben. Egymasra is pakoltam őket és járt a farkam egyikből a másikba.
Nem hiszem hogy lesz még ilyen valaha.
Ha nem is durva de én nem hittem hogy ilyen létezik a valóságban is :D
27F
#2:
Én elhiszem, hogy szabadnapos vagy, de nem kéne ilyen sokáig aludni.
2es vagyok.
Gondoljatok amit akartok.
Megosztottam veletek ezt a sztorit, ennyi.
Biztosan tévedek és nem történt meg és csak vasakaratú erkölcsös fiúk és lányok élnek ezen a világon. A ponrnókat is csak cgi technikával csinálják nem pedig bevállalós csajokkal :D
2 es vagyok. Nektek álom marad ha ilyen kishitűek vagytok
nekem valóság volt.
Van aki csak álmodozik mondjuk egy ferráriról van akinek 5 van a mélygarázsában...
Most ha azt mondom hogy ferrári tulaj vagyok (nem vagyok az)
Akkor arra is jön hogy álmodban haver? :D
Ti vagytok azok a hülyék akiknek van egy kialakult képük a világról saját kis tyúkszaros életetek tapasztalatai alapján és az úgy van? :D
Legyetek nyitottabbak az újra mert így nem hogy kettő de egy csajt sem fogtok ágyba vinni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!