Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Visszagondolva arra a férfira akihez eddig a leginkább vonzódtatok valaha szexuálisan, mi indított be titeket rajta?
Figyelt kérdés
2021. jan. 26. 09:00
1/18 anonim válasza:
Az illata. Ahh... annyira izgatott ha megéreztem már beindultam teljesen. Eddig senkivel nem éreztem ilyet. Azután a csókja.
3/18 anonim válasza:
Tökéletes csók, kockás has, széles váll, kék szemek, helyes mosoly, vastag száj. Olyan nedves még soha nem voltam. Kedves volt és mosolygós, szókimondó és néha zavarba is jött. Imádtam. Kár, hogy kissé butuska volt és valószínűleg hazudott is nekem. De soha senki nem fogott meg még annyira, mint ő, külsőleg.
4/18 anonim válasza:
Érdekes, mert most csupa külsőséget "kellene" írnom, de nálam inkább a határozott, magabiztos fellépése, az intelligenciája, a kiállása úgy összességében, a műveltsége...tehát csupa olyan, amitől normál esetben szerelmes lesz az ember, nálam valami roppant szexuális vonzalmat gerjesztett.
A másik illetőnél is az intelligenciájából fakad amivel irtó erős szexuális vonzalmat tudott elérni.
5/18 anonim válasza:
Az illata. Egyszerűen imádtam. Gyönyörű kék szeme volt, és olyan mosolya hogy egyből levett a lábamról :)
6/18 anonim válasza:
Az egész ember úgy ahogy volt. Hiába mondom hogy a határozottsága, ha más közeledne ugyanolyan határozottan, mást váltana ki. A csókja.. de az sem elég. A tekintete, de az meg mindenkinek egyedi és utánozhatatlan. Szóval minden együtt, és a lényeg, nem volt benne SEMMI ami kiábrándított volna. Mert ezek mellé nagyon jól nézett ki és hihetetlen intelligens volt. És csak azért tudtam megszerezni mert pár napig le se szartam, miután találkozni akart.
7/18 anonim válasza:
Ahogy bánt velem, ahogy hozzám ért, az a tekintet, amivel nézte minden mozdulatom, az egész jelenléte úgy általában. Abszolút azt éreztem mellette, hogy istennő vagyok, és ő az én férfi istenség páromként megfelelő bánásmódban részesít.
8/18 anonim válasza:
A tökéletes teste és arca. Nagyon szép fiú volt. Az ábrándos, igéző zöld szeme, telt ajkai. Minden...
Néha szelidebb volt, néha vadabb mindig olyan, amire épp vágytam, mert szinte olvasott a gondolataimban és mindig tudta, hogy kell hozzámérnie hogy teljesen kész legyek.
Emellett a kedessége, jósága, az intelligencia és kellő perverzitás.
9/18 anonim válasza:
Az illata egyszerűen vadító. Ègszínkèk szemek, na meg 190 cm+, nagyon biztonság èrzetet ad, amikor fölèm hajol. Nem mellèkesen a szerszáma is elèg mèretes. :D de ami mèg beindít, hogy tudom, hogy mennyire okos, ès a humora is nagyon jó, szeretem, ha megnevettet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!