Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fájni fog az első szex, vagy mire számítsak? 21/L
Összejöttem egy sráccal, ő màr nem szűz, de mivel nekem voltak kapcsolataim így ő azt hiszi, hogy én már voltam fiúval.
Nem szeretném elmondani neki, hogy ő lesz az első.
Ha figyel rád a partnered akkor NEM fog fájni. Viszont ha eleve rágörcsölsz hogy fájni fog akkor tudat alatt összeszorítod a hüvelyizmaidat gátolva a behatolást, felnagyítod fejben az apró ingereket és akkor sajna tényleg kellemetlen lesz :(
Lazíts, engedd el magad, olyan pasival legyen az első aki figyel rád (ezerszer többet számít mint a "tapasztalat"). S nyugi hidd el jó lesz :) Utána úgy rákapsz hogy most még belepirulnál ha tudnád.
Ja és ne felejtsetek el VÉDEKEZNI! Semmi "na csak pár húzásra az elején utána felveszem" gumi az első pillanattól kezdve. S igen mond el neki nyugodtan hogy szűz vagy, nincs abban semmi szégyen a párod előtt. Ne hazugsággal indítsd a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!