Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom hogy volt e már orgazmusom? Van olyan is hogy valakinek soha nincs? 22l
Ha lesz orgazmusod, akkor egyből tudni fogod, hogy ez az volt.
Ne feltétlenül behatolástól várd, mert sok csajnak nincs hüvelyi orgazmusa.
Csiklon keresztül, meg biztos, hogy lesz.
F
Szia!
Először a saját tested ismerd meg, hogy mi esik jól, és ne a pasiktól várd a megváltást. :D
Gyakorolj hogy hogy esik jól, lazulj el, és tapasztald ki mi az ami felizgat, amitől könnyen elmész. Tényleg tudni fogod ha orgazmusod van, hogy ez az amit keresel. De addig egyférfitól se várható el, hogy elvigyen ha te sem tudod, hogy hogyan is szeretnéd. Nézz utána neten, mindenki másképp maszturbál, és ki kell kísérletezni, de megéri! :)
Pár dolog:
1. Az egyik legelterjedtebb tévhit, hogy egy nő szex közben kell elmenjen. Hüvelyi orgazmusa nem mindenkinek van, és akinek van, sem feltétlenül fog a farkaktól sikerülni (lehet hogy pl. csak ujjazástól). Sok múlik a pasi technikáján is.
2. A csikló konkrétan az a testrész ami csak azért van, hogy örömöt leljünk. Tehát: miért nem nyal a párod, vagy miért nem kézzel próbáljátok meg izgatni? Így könnyebben fog menni az orgazmus.
3. Ha ráfeszülsz nem fog menni. Ez nem úgy megy, hogy "légyszi legyél" és van. Minél inkább görcsölsz annál inkább nem fog eljönni.
4. A női orgazmus könnyen észrevehető, és nem azért mert "meleg lesz" a párod és te is nagyon kulturálatlanok vagyok ezen a téren, ideje edukálódni. 22 évesen és feltételezem hasonló korú partnerekkel illene tudnotok, hogy az orgazmusnál a hüvelyizmok elkezdenek rutinszerű összehúzódásokat végezni.
5. Épp ezért, ha mondjuk bizonytalan vagy, hogy megélted-e fejben, a tested jelzi. Sokan tapasztaljuk (legalábbis én akikkel beszéltem, és jómagam), hogy az első orgazmus elérése nehéz, mert új dolog. Nekem konkrétan az első 5-10 orgazmusom olyan pici volt, hogy nem is éreztem szinte semmit (max annyit, hogy mostmár vége a libidómnak), de rájöttem, hogy igen, van, képes vagyok rá, mert lüktet az alsó tájék.
Ne aggódj! :)
Tudni fogod, ha megtörténik. Nem lehet semmilyen más érzéssel össze keverni.
Ahogy előttem sokan le írták, Ismerd meg magad!
Tapasztald ki, hogy neked hogy jó!
Nagyon sokunknak nincs hüvelyi orgazmus. Viszont a klitorisz mindenkinek működik.
Próbáld ki zuhany rózsával. Állísd be hogy egy pontra mennyenek a sugarak, vagy ha nem ilyen rózsa, akkor tekerd le. Nekem életem első orgazmusa így sikerült:)
Életem első igazi orgazmusánál akkorát sikítottam, hogy magam is megijedtem, nem is lehetett kétség, hogy az volt. Mert előtte is jó volt, de mégsem annyira...
Szóval tényleg ki kell tapasztalni hogy a legjobb és az orgazmus nem mindig egyforma, lehet gyengébb, de azért felismerhető egyértelműen.
Szerintem a fent írt esetben csak nagyon felizgultál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!