Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ha egy nő hamar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha egy nő hamar lefekszik veletek akkor nagyban csökken iránta az érdeklődésetek? Nem nagyon számíthat már semmire? 25 N

Figyelt kérdés
Én ugyanis az 5.randin, kb. egy hónap után 'megadtam' magam. Előtte nem volt semmi, viszont mikor felmentünk hozzám megtörtént a dolog, őszintén szólva úgy voltam vele, hogy én is kívánom, nem akarom már tovább húzni, viszont reggel egy kicsit megijedtem, hogy elhamarkodtam. (De keres továbbra is). Bennetek nagyon elveszik a motiváció, ha valakit különösebben elnyúló harcok nélkül megkaphattok vagy így, felnőtt fejjel már nem lenne ideális a pár hónapos várakozás? Esetleg van rá esély, hogy attól még, hogy egy lány lefeküdt veletek, marad benne titokzatosság és szeretnétek jobban megismerni még (a viszoynlag korai) szex után is?

2021. jan. 25. 01:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%

Sosem értettem miért kell szabályok szerint ismerkedni.

Ha megvan a szimpátia miért ne lehetne, hogy megtörténjen. Érzelmek, kívánt korlátozása a legbutább döntés és mennyi ember csinálja...

2021. jan. 25. 11:11
 12/16 anonim ***** válasza:
8%

Én még soknak is érezném azt az 5 randit.

Én azt értékelem legjobban, ha első randin megkapom a nőt.

2021. jan. 25. 11:17
 13/16 anonim ***** válasza:
83%
Függ a nőtől, hogy milyen. Ha megdugni akarom, akkor úgyis csak arra kell. Ha komolyabban tudom venni, és ilyen beállítottságú, hogy nehezen adja magát, akkor várhatunk a szexszel.
2021. jan. 26. 15:38
 14/16 anonim ***** válasza:
77%
A 7éve tartó kapcsolatom egyéjszakásnak indult... Szerintem annyira nem csökkent az érdeklődésem.
2021. jan. 26. 17:18
 15/16 anonim ***** válasza:
85%
Én mindig szerettem, ha rögtön az első randin megesett a dolog. Akkor éreztem, hogy érek még valamit a húspiacon, el tudom csavarni a csajok fejét. Más dolog, hogy másnap elmerül az emberben, hogy vajon ez most tényleg az ő személyes varázsa miatt történt, vagy mert a leányzó nem nagyon válogatja meg a partnereit. Megint más dolog, hogy a csaj lelkivilágának megismerésébe csak akkor fektetünk energiát, ha őt magát nem tudjuk lefektetni. (Vagy ha szerelmesek leszünk, de az egy másik történet.) Szóval nesze semmi, fogd meg jól! Érdemi választ ebben senki nem fog tudni adni, hiszen minden eset más és más. Közel 50 kapcsolatomból mindig továbbléptem, ha valami nem klappolt, ám a feleségemet egy szerdai napon ismertem meg, szombaton összecuccoltunk, és az azóta eltelt évtizedek dacára még mindig rendíthetetlenül imádjuk egymást.
2021. jan. 26. 18:01
 16/16 anonim ***** válasza:
kérdező 9 es vagyok, te nem de a többiek igen :)
2021. jan. 26. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!