Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha egy nő hamar lefekszik veletek akkor nagyban
csökken iránta az érdeklődésetek? Nem nagyon
számíthat már semmire?
25 N
Figyelt kérdés
Én ugyanis az 5.randin, kb. egy hónap után 'megadtam' magam. Előtte nem volt semmi, viszont mikor felmentünk hozzám megtörtént a dolog, őszintén szólva úgy voltam vele, hogy én is kívánom, nem akarom már tovább húzni, viszont reggel egy kicsit megijedtem, hogy elhamarkodtam. (De keres továbbra is). Bennetek nagyon elveszik a motiváció, ha valakit különösebben elnyúló harcok nélkül megkaphattok vagy így, felnőtt fejjel már nem lenne ideális a pár hónapos várakozás? Esetleg van rá esély, hogy attól még, hogy egy lány lefeküdt veletek, marad benne titokzatosság és szeretnétek jobban megismerni még (a viszoynlag korai) szex után is?
Így is túl sokáig várattad szegényt. Oké, hogy ne az elsőn, ne a másodikon, de azért nem is az 1600-as években vagyunk már. 😉
2021. jan. 25. 01:07
2/16 anonim válasza:
mivel a szex nekem egyáltalán nem fontos, ha nincs komoly kapcsolatom, velem valószínű 5 találkozó alatt nem is lehetne eddig eljutni. vagy ki tudja, de mindenképp azért több találkozás kell hozzá
2021. jan. 25. 01:09
3/16 anonim válasza:
Az első randitól számítva 1 hónap/5 randi egész soknak számít az átlagot tekintve. Túl hamari szex alatt mondjuk első/második randist értek én.
Egyébként én is ezt vettem észre, hogy ésszel/lélekkel többre értékelem azt a csajt, akivel egy kicsit vártunk a dolgokkal. Nyilván amikor ott vagyunk akkor kívánom és (nőtől függően) finoman a szex felé terelgetem a dolgokat, de utólag nézve többnyire azokkal sültek el jobban a dolgok, akik nem adták meg magukat egyből és valóban eltelt némi idő az ismerkedéskor szex nélkül.
2021. jan. 25. 01:12
4/16 Igen, én vagyok! :) válasza:
Nekem sose csökkent akkor se ha az elsőn megtörtént.
2021. jan. 25. 01:21
5/16 anonim válasza:
Csomószor abból alakult ki kapcsolatom, hogy összejártunk dugni. 👌😄
2021. jan. 25. 01:23
6/16 Noren1989 válasza:
Nem csökken emiatt az érdeklődésem. Màs miatt megeshet, de annak vajmi kevés köze van a szexhez.
Egy sajàt példa: hónapod beszélgetés volt a csajszival randi rlőtt és màr akkor tudtam,h valószínű kapcsolat lesz belőle. Első randin megvolt a szex és majd 3évig voltunk együtt.
2021. jan. 25. 06:00
7/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem függ össze a kettő; a nőnek az emberi minősége, illetve a szex minősége a fontos, nem az, hogy mikor történik.
Volt olyan csajom, akivel az első randin szex volt, több, mint 3 évig voltunk együtt.
Volt olyan is, akivel több, mint 1 hónap telt el, mire szexig jutottunk, de utána még egyszer találkoztunk, aztán annyi is volt a kapcsolatunk.
2021. jan. 25. 08:13
8/16 anonim válasza:
5. randin nem korai a szex. Elsőn az lenne, vagy 2.
2021. jan. 25. 08:59
9/16 anonim válasza:
nem csökken hanem megszűnik, mivel a szex mozgat mindent, miután megkaptuk a lányt csak addig maradunk amig nem jön jobb...sajnálom lehet 0 % olni de a dislikeolás is azt fogja bizonyítani h igaz amit írok hiszen az ember csak azon sérőtdik meg amiről belül tudja hogy igaz.
2021. jan. 25. 10:03
10/16 A kérdező kommentje:
kedves 9-es. Ugyan, nem áll szándékomban megsértődni, én csak véleményeket kérdezek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!